Konya'daki dev organizasyon için geri sayım başladı!

Konya'daki dev organizasyon için geri sayım başladı!
Konya dev organizasyona kapılarını açıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan etkinlik bir ilke imza atacak. İşte detaylar...

Konya Berberler ve Kuaförler Odası tarafından 3 Eylül tarihinde düzenlenecek "Konya Hair Fest" programında Ispartalı saç eğitmeni Osman Balcı ve Türkiye’nin akademik olarak en iyi kesim eğitmeni Arca Acar tarafından bay ve bayan kuaförlere eğitim verilecek.

Konya Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenecek olan organizasyonda kuaförler bir gün boyunca bay ve bayan saç kesimi konusunda ücretsiz olarak bilgilendirilecek. Eğitimin ardından sonunda düzenlenecek olan yarışmalar sonucunda ödüller sahiplerini bulurken, katılımcı kuaförlere sertifikalar verilecek.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde 3-4 Eylül'de gerçekleşecek olan Konya Hair Fest etkinliği hakkında bilgi veren Konya Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Baranok, "Etkinliğimize 150'ye yakın meslektaşımız katılacak. Hem bayan hem erkek dallarında yarışma olacak. Türkiye genelinden ünlü isimler jüri olacak. 40'ya yakın ilden oda başkanımız etkinliğimize katılacak. Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğimiz bu güzel etkinliğe tüm meslektaşlarımız davetlidir" ifadelerini kullandı.

KONYA HAİR FEST 2023

Yer: Selçuklu Kongre Merkezi

Tarih: 3 Eylül 2023

Saat: 11.00 -19.00

Tarih: 4 Eylül 2023

Saat: 09.00 -19.00

Kaynak:Konya'nın Sesi