Konya’da Hangi Etkinlik Nerede, Saat Kaçta?

Konya’da Hangi Etkinlik Nerede, Saat Kaçta?
 Muhabir
Konya’da düzenlenen bütün etkinlikleri bir arada bulacağınızı biliyor muydunuz? Hangi etkinlik nerede, saat kaçta diye geniş kapsamlı araştırma yapmaya son! e-devlet üzerinden tek tıkla Konya’daki bütün etkinliklere ulaşmak mümkün. İşte detaylar…

Konya’da düzenlenen etkinliklerin tamamına e-devlet üzerinden tek tıkla ulaşılabiliyor. e-Devlet uygulaması üzerinden Konya Büyükşehir Belediyesi-Etkinlik Bilgisi Sorgulama ekranıyla Konya ve ilçelerinde gerçekleştirilecek Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği veya diğer kurum ve kuruluşlara ait etkinlikler sorgulanabiliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulan hizmet yakın tarihte ve ilerleyen zamanlarda düzenlenmesi planlanan Tiyatro, Konferans/Söyleşi, Konser, Gösteri, Müzikal ve Fuar bilgisine ulaşmayı sağlıyor. Etkinlik Bilgisi Sorgulama ekranında etkinlik başlangıç ve bitiş zamanı, etkinliğin gerçekleşeceği saat, etkinliğin düzenleneceği adres ve katılım şartlarının detayları yer alıyor.

İşte, Konya'da gerçekleştirilecek etkinliklerden bazıları...

KONYA’DAKİ ETKİNLİKLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

-Büşra GÜLTAŞ