Konya Yeni Bir Fuar Kazandı!

Konya Yeni Bir Fuar Kazandı!
 Muhabir
Asansör sektörünün Türkiye’deki üretim ve ihracat üssü Konya’da gerçekleştirilen Elevex 2024 Asansör ve Teknolojileri Fuarı, sektör firmaları buluşturdu. Hidoks Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Atal, fuarı değerlendirdi.

Sektörün önde gelen firmalarının bir araya geldiği ELEVEX 2024 Asansör ve Teknolojileri Fuarı, sektörün üretim üssü olan Konya’da 22-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kabin ve yan aksam üretiminde Türkiye’de lider konumunda yer alan Konya gelişmiş ürünleri ve yenilikçi çözümleri bir araya getirdi.

whatsapp-image-2024-05-26-at-13-27-21.jpeg

BİR NUMARA OLMAYI HAK EDİYORUZ!

Konya’nın Türkiye’nin en büyük asansör fuarlarından Elevex 2024’e yaptığı ev sahipliğinin öneminden bahseden Hidoks Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Atal, “Elevex 2024 Asansör ve Teknolojileri Fuarı’nın Konya'da olması Konya için ilk ve önemli bir husus. Firma olarak gayet güzel bir hazırlık yaptık. Yurtiçinden güzel bir katılım sağladık. Hem yeni müşteriler hem mevcut müşterilerle alakalı yoğun ve dolu dolu geçti. Konya sektörde bana göre Türkiye'de bir numara olmayı hak etmişti bunu da Konya'da yaptığı fuarla taçlandırmış oldu. Konya dışındaki firmalar bu durumu çok kabul etmese de artık kabul etmek zorundalar. Sektör olarak çok güzel bir fuara vesile olduk. Ben tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

445170027-424581117086097-830049878854590524-n.jpg

KONYA YENİ BİR FUAR KAZANDI!

Elevex 2024 Asansör ve Teknolojileri Fuar’ı hakkında değerlendirmede bulunan Atal, “Biz daha önce uluslararası bir fuara katılmadık ama firma olarak en iyi şekilde hazırlandık. Konya’nın en önemli üreticisi ve montaj markası olarak fuarın gözde firmaları arasındaydık. Katılım vardı yeni müşteriler yakaladık, müşterilerle görüşme fırsatımız oldu. Standımız yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı. Belki fuar öncesi sosyal medyada biraz daha fazla tanıtım yapılabilirdi. Fuara 400’den fazla firma katıldı. Konya yeni bir fuar kazanmış oldu. Şehrimiz asansör sektöründe çok önemli bir yerde. Bu fuarın 2 yılda bir yapılması için biz de elimizden geleni yapacağız. Hidoks Asansör olarak yatırımlarla büyümeye devam edeceğiz. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladığımızı düşünüyorum. Yeni geliştirdiğimiz ürünlerimiz büyük ilgi gördü. Şu an Türkiye’de önemli bir yerdeyiz. Kabin üretiminde ihracatımız çok iyi” şeklinde konuştu.

-Büşra GÜLTAŞ