Konya Valisi Konya'da Çocuk Kaçırılma İddiası Hakkında Konuştu!

Konya Valisi Konya'da Çocuk Kaçırılma İddiası Hakkında Konuştu!
 Muhabir
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya’daki asayiş, suç ve suçluya mücadelede yürütülen faaliyetleri yıl sonu değerlendirmesi şeklinde açıkladı. Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, geçmiş günlerde yaşanan 'Konya'da çocuk kaçırılma vakası' hakkı...

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya’daki asayiş, suç ve suçluya mücadelede yürütülen faaliyetleri yıl sonu değerlendirmesi şeklinde açıkladı. Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, geçmiş günlerde yaşanan 'Konya'da çocuk kaçırılma vakası' hakkında açıklamalarda bulundu.

Konya Valiliği tarafından yapılan toplantıda Konya Valisi Vahdettin Özkan, genel asayiş, suç ve suçluyla mücadele konularıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Konya’nın güvenliği için gece gündüz tüm ekiplerin çalıştığını ifade eden Vali Özkan, “Daha kaliteli bir yaşam için çalışıyoruz. Kayıt dışılık fazlalaştığı zaman illegal olayların ortaya çıkmasına sebep oluyor. Konyamız bu anlamda diğer şehirlerden daha iyi. Özel ekipler oluşturularak bu çalışmalar daha da yoğunlaştırıldı. Titizlikle takip edilmektedir.” ifadelerini kullandı.

‘KESİNLİKLE GEÇİT YOK’
Uyuşturucu maddeler için hummalı çalışmalar gerçekleştirildiklerini açıklayan Vali Özkan, “Konya’da zehir tacirlerine kesinlikle geçit yok. Bu gerçekten hepimizin sorumluluğu. Etkin bir şekilde mücadele edilmektedir. Sonuç odaklı bir izleme sistemi vardır.” diye aktardı.

‘KONYA'YA DAİR BİR KANIT YOK’
Son günlerde yayılan çocuk kaçırılma videosu hakkında açıklamalarda bulunan Özkan, “Çocuk kaçırılmayla ilgili çalışmalara arkadaşlarımız zaten başlamıştı. İlimizde olduğuna dair bir kanıta varılmadı. Bizim ilimizde olduğuna dair herhangi bir iz olmadı. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye genelinde devam ediyor. Toplumu manipüle etme ihtimali de varsa gerekli işlemler yapılacak.” dedi. -Buse Aşcı