Konya tüm ekipleriyle teyakkuzda!

Konya tüm ekipleriyle teyakkuzda!
Konya Haber: Başkan Altay, Adana Kozan'da meydana gelen deprem ve Antalya'nın Kemer ilçesinde başlayan orman yangınında, destek ve talebe karşı Konya İtfaiye ve AKOM ekiplerinin teyakkuzda olduğunu belirtti.

Başkan Altay, Adana Kozan'da meydana gelen deprem ve Antalya'nın Kemer ilçesinde başlayan orman yangınında, destek ve talebe karşı Konya İtfaiye ve AKOM ekiplerinin teyakkuzda olduğunu belirtti.

Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08.44 sıralarında bir deprem meydana geldi. 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden açıklama yapıldı. AFAD, depremin derinliğini 11.27 km olarak açıklarken Kandilli Rasathanesi 3.7 km olarak paylaştı.

Öte yandan Antalya'nın Kemer ilçesinde Göynük Değirmendere Mahallesi'nde mezarlık mevkisindeki ormanlık alanda saat 21.08'de henüz bilinmeyen nedenle çıkan orman yangını, rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayıldı. ilçesindeki ormanlık alanda akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca devam eden yangına, sabahın ilk ışıklarıyla havadan müdahale de başladı.

KONYA EKİPLERİ TEYAKKUZDA

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Adana Kozan'da meydana gelen deprem ve Antalya'nın Kemer ilçesinde başlayan orman yangınında tahliye edilen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Altay," İtfaiye ve AKOM ekiplerimiz olası destek talebine karşı teyakkuz halinde. Allah, afetten muhafaza etsin" ifadelerini kullandı.

  • Sevim Aksoy Parlak

Kaynak:Konya'nın Sesi