Konya Şeker Başkanı Erkoyuncu Ödül Töreninde konuştu: Gıda Deviyiz!

Konya Şeker Başkanı Erkoyuncu Ödül Töreninde konuştu: Gıda Deviyiz!
 İnternet Editörü
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile Anadolu Birlik Holding iştiraklerini kapsayacak İş birliği protokolü imza töreni ve Belge teslimi töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Erkonyuncu; "Gıda deviyiz" dedi.

Erkoyuncu: Gıda Deviyiz

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile Anadolu Birlik Holding iştiraklerini kapsayacak İş birliği protokolü imza töreni ve Belge teslimi töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan PANKOBİRLİK Başkanı Ramazan Erkoyuncu; "Gıda deviyiz" dedi.

TSE Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin’in Anadolu Birlik Holding'in 3 fabrikası ile hak ettiği “Sürdürülebilir Güvenli Üretim Belgelerini”, PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’ya takdim etti.

Törende konuşan Ramazan Erkoyuncu; "Çok iyi ürünler üretiyoruz. Yurt dışında TSE damgalı olmayan ürünler çok fazla rağbet görmüyor. Pandemi döneminde çok şey değişti, özellikle gıdada. Tüm dünyada gıdanın hem ülkeler hem de bireyler tarafından en önemli sektör olduğu anlaşıldı. Gıdadan asla vazgeçmeyiz. Bizlerde gıda deviyiz. Daha da büyüyeceğiz. Pandemi döneminde üretimimizi durdurmadan yolumuza devam ettik. Bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz. Kurumlarımıza ve ürünlerimize oldukça güveniyoruz. Gün geçtikçe eskiden daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Türk Standartları Enstitüsü'nün milli bir kuruluş olduğunu söyleyen, Mahmut Sami Şahin; "TSE olarak üretimde kaliteyi olmayı firmaların bununla beraber satışlardaki rakamları yükseltmesini ve rekabetin üst düzeye çıkarılması için çalışmalar yapıyoruz. Pandemide dünyaya örnek olacak belgelendirme faaliyetleri yaptık. Bu çalışmalar tüm Avrupa ülkelerinin dikkatini çekti ve TSE bu noktada öncü oldu. Anadolu Birlik Holding'in yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyoruz" dedi. ABDİL EMİROĞLU

Kaynak: