Konya Sapanca'ya rakip çıktı!

Konya Sapanca'ya rakip çıktı!
Konya'da Aydos Dağları eteklerinde kurulan, temiz hava alıp Aksu kaynağından gelen su ile ferahlanabilecek bungalov evler, vatandaşlara doğayla baş başa kalma fırsatı sunuyor.

Konya'nın Halkapınar ilçesine bağlı Delimahmutlu Mahallesi'nde bulunan ve Ereğli Belediyesi tarafından yapılan Delimahmutlu Balık Pınarı Bungalov Evleri, son zamanlarda Konya'da artan hava sıcaklıklardan uzaklaşıp serinlemek isteyenler için gözde mekanlardan biri oldu.

2010 yılında Ereğli Belediyesi'ne hibe edilen ve doğa turizminin gelişmesine büyük katkı sağlayan Balık Pınarı Bungalov Evleri Konya'dan ve şehir dışından giden birçok turiste hizmet veriyor.

Yanı başında sıra dağların olduğu diğer yandan akan sularıyla misafirlere doğayla iç içe zaman geçirme fırsatı sunan Delimahmutlu Mahallesi'nde;

Toplamda 10 adet Bungalov ev bulunuyor. Evlerin içerisinde ikişer yatak ve ilave yatak eklenebilecek alan yaratılmış durumda. Kendi elektriğini kendi üreten bir sisteme sahip olan bu yerde elektrik ve su sorunu da yok. Ayrıca sıcak su ve kalorifer bulanan evlerde kışında hizmet verilebiliyor.

Özellikle trekking yapmayı sevenlerin, İtalyan, Hollandalı turistlerin ağırlıklı olarak konakladığı ve Çamlıyayla’ya yürüyerek gittikleri Delimahmutlu Balık Pınarı Bungalov Evleri, yerli ve yabancı turistleri sakin, huzurlu bir tatil yapmaya çağırıyor.

DELİMAHMUTLU BALIK PINARI BUNGALOV EVLERİ KONUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

- Nurseda İnan

Kaynak:Konya'nın Sesi