Konya Millet Bahçesi Aktiviteleri

Konya Millet Bahçesi Aktiviteleri
Konya’da çim kızağı olduğunu biliyor musunuz? Konya’da adrenalin ve doğaseverler bu fırsatı kaçırmayın! Konya’nın Meram ilçesi sınırları içerisinde bulunan Dutlu Millet Bahçesi’nde çim kızağı aktivitesi yapılıyor. Peki, Dutlu Millet Bahçesi’nde başka...

Konya’da çim kızağı olduğunu biliyor musunuz? Konya’da adrenalin ve doğaseverler bu fırsatı kaçırmayın! Konya’nın Meram ilçesi sınırları içerisinde bulunan Dutlu Millet Bahçesi’nde çim kızağı aktivitesi yapılıyor. Peki, Dutlu Millet Bahçesi’nde başka hangi aktiviteler yer alıyor? İşte bütün ayrıntılar…

Meram Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ‘Meram Millet Bahçesi’ şehrin stresinden kurtulmak ve yeşil ile iç içe olmak isteyenlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Açıldığı günden bu yana ise çokça insana hizmet veren Meram Millet Bahçesi, ateşli ateşsiz piknik alanlarından çocuk oyun gruplarına, sportif faaliyetlerden eğitim çalışmalarına kadar birçok alanda hizmet vermenin yanısıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de ev sahipliği yapıyor.

DUTLU MİLLET BAHÇESİ’NDE NELER VAR?
Konya adına birçok ilki bünyesinde barındıran Millet Bahçesi, çok amaçlı alanlardan oluşuyor. Vatandaşların Meram’ın muhteşem havası ve yeşilliğinde, ateşli ya da ateşsiz alanlarda piknik yapabilme imkânı sunan bahçe, bunun yanı sıra yürüyüş ve spor alanları, restoran ve kafesi, çim kızağı ve parklarıyla verdiği hizmetlerin yanısıra sosyal ve kültürel birçok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor. Çok yönlü hizmet veren Meram Millet Bahçesinde ayrıca, 100 adet çocuk oyun grubu, 40 bin metrekarelik çocuk oyun parkı, 10 bin metrekarelik üzüm bağı, 10 bin metrekarelik bir gölet, Osmanlı Bahçesi, mescit, sosyal tesisler, kokuluk ve reçellik gül bahçesi gibi renkli ve ilgi çekici alanlar bulunuyor.

DUTLU MİLLET BAHÇESİ NEREDE, NASIL GİDİLİR?
Toplu Ulaşım:
Dolmuş - Meram Yeniyol
Dolmuş - Meram Yaka
Otobüs - 2 Numaralı Yaka
Otobüs - 3, 4, 74 Numaralı Yeniyol
Adres: Durunday Mah. Dutlu Cad. 42010 Meram/KONYA

DUTLU MİLLET BAHÇESİ ÜCRETLİ Mİ?
Dutlu Millet Bahçesi araç girişi sebebi ile 10-15 TL bandında olup yayalara ücretsiz giriş sağlanıyor.

DUTLU MİLLET BAHÇESİ KAÇA KADAR AÇIK?
Hafta içi ve hafta sonu 09.15-23.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Bunun yanı sıra pazartesi günleri Dutlu Millet Bahçesi ise kapalı.

Kaynak:Konya'nın Sesi