Konya İYİ Parti'de Aday Adayları tanıtıldı

Konya İYİ Parti'de Aday Adayları tanıtıldı
28. Dönem İYİ Parti Konya Milletvekili Aday Adaylarının Konya ve Türkiye kamuoyuna tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

28. Dönem İYİ Parti Konya Milletvekili Aday Adaylarının Konya ve Türkiye kamuoyuna tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Grand Millennium Konya Hotel'de 28. Dönem iyi Parti Konya Milletvekili Aday Adaylarının Konya ve Türkiye kamuoyuna tanıtım toplantısında açılış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti İl Başkanı Kadir Ulusoy, "Biz Konyalı hemşehrilerimize, 'İyi Parti iktidara gelmek için hazırdır' diyoruz. 52 aday adayı profili ile de bu mesajı vermek istiyoruz. Şu an burada bulunan dostlarımızla kabine kuracak kadar yetişmiş profiller ile Konyalı hemşehrilerimizin karşısına çıkıyoruz. Hemşehrilerimiz buradaki Milletvekili Aday Adaylarımızın haklarını vereceklerdir" ifadelerini kullandı.
İYİ PARTİ İKTİDARA HAZIR!
İYİ Parti'nin iktidara geçecek şekilde hazır olduklarını belirten Kadir Ulusoy, "Bir Konyalı ve İYİ Parti İl Başkanı olarak burada bulunmaktan gurur duyuyorum. 52 Milletvekili Aday Adayımız burada bulunmaktadır. Sanat camiasından spor camiasına, iş dünyasından akademi dünyasına kadar birçok adayımız bizimle birliktedir. Biz Konyalı hemşehrilerimize İyi Parti iktidara gelmek için hazırdır. 52 aday adayı profili ile de bu mesajı vermek istiyoruz. Şu an burada bulunan dostlarımızla kabine kuracak kadar yetişmiş profiller ile Konyalı hemşehrilerimizin karşısına çıkıyoruz. Hemşehrilerimiz buradaki Milletvekili Aday Adaylarımızın haklarını vereceklerdir. Konuşmamdan sonra adaylarımız kendilerini tanıtıklarında ne demek istediğimi anlayacaksınız" şeklinde konuştu.


İYİ PARTİ ÖNEMLİ HAMLELER YAPACAK
Konya'nın tarım ve sanayi sorunlarına çözüm üreteceklerini ifade eden Ulusoy, "Konya'nın Türkiye'den bağımsız olmayan kendi içinde çok sorunları var. Konya tarım şehridir ve bu kapsamda sorunlar yaşamaktadır. Başlıca burada sorunun sebebi iktidar ve belediyelerin yanlış yatırımları Konya'nın gelişmesinin önüne geçmektedir. Nüfusumuz giderek artmaktadır. Bakıldığı zaman bu artış da mülteci ve göçmen artışıdır. Bu sebeple gençlerimiz işsiz kalmaktadır. Konya'nın sorunu giderek artıyor. Bunlardan birincisi gençlerimizin işsiz kalması ikincisi ise sanayicinin işçi bulamıyor olmasıdır. Gençlerimizin yanlış eğitim ile hem gençlerimiz işsiz hemde kalifiye eleman bulunması konusunda sanayicimiz güçlük çekiyor. Allah'ın izniyle İYİ Parti hem tarımda hem de sanayide pek çok önemli hamleler yapacaktır" dedi. •Gizem Başar

Kaynak:Konya'nın Sesi