Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi 20 personel alacak!

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi 20 personel alacak!
Resmi Gazete'nin bugünkü (5 Eylül 2023) yayınlanan personel alımı ilanlarında Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi de yer aldı. İşte 20 yeni personel alımı için gerek olan şartlar ve başvuru detayları...

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi 20 yeni personel alacak. Çeşitli şartlara göre alım yapılacak ilan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğünden ilan ile ilgili şu detaylara yer verildi:

"Üniversitemiz akademik birimlerine, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan “2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu” ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğin” ilgili maddeleri uyarınca belirli süreli statüde 14 Öğretim Üyesi ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanları Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin” ilgili maddeleri uyarınca, 5 Öğretim Görevlisi ve 1 (bir) adet Araştırma Görevlisi olmak üzere toplam 20 (yirmi) adet öğretim elemanı alınacaktır.

Söz konusu kadrolara başvuracak adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesindeki genel şartları ve ilan edilen özel şartları taşımaları halinde başvuru dilekçesi ve istenen evraklarla birlikte Melikşah Mahallesi Beyşehir Caddesi No: 9 Meram/KONYA adresinde bulunan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta (kargo) ile süresi içinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15 (on beş) gündür. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır."

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

- Nurseda İnan

Kaynak:Konya'nın Sesi