Konya Bu İklime Adeta Hapsoldu! İşte Verilerde Son Durum...

Konya Bu İklime Adeta Hapsoldu! İşte Verilerde Son Durum...
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Haziran ayının ikinci haftasında da devam eden yağışlar akıllara muson iklimini getirdi. Peki ya Konya Muson İklimine mi hapsoldu? İşte son veriler...

Haziran ayının ikinci haftasında da devam eden yağışlar akıllara muson iklimini getirdi. Peki ya Konya Muson İklimine mi hapsoldu? İşte son veriler...

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Haziran ayının ikinci haftasında da gök gürültülü sağanak yağışların devam edeceğini belirten Meteoroloji yarın Konya’da havanın gök gürültülü sağanak yağışlı olacağını belirtti.

Konya’da devam eden yağışlar akıllara muson iklimini getirdi. Vatandaşlar Konya’nın Muson İklimine hapsolduğunu ve yağışların böyle devam edeceğini düşünmeye başladı.

Tahminlere göre Konya’da hava sıcaklıkları günden güne düşüş yaşayacak. 9-10 ve 11 Haziran tarihlerinde de Konya’da bu yağışlar devam edecek.

Konya’da yeni haftada havanın nasıl olacağı merakla bekleniliyor. Peki, bu beklenen yağışlar ne kadar sürecek?

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Tahminlere göre Konya’da yarın havanın gök gürültülü sağanak yağışlı etkili olacağını belirtti.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, tarafından yapılan son tahmine göre Konya'nın merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şöyle olacak:

h1.png

h2.png

h3.png

Kaynak:Konya'nın Sesi