KOMEK'te yeni dönem heyecanı başlıyor! Kayıt tarihi belli oldu!

KOMEK'te yeni dönem heyecanı başlıyor! Kayıt tarihi belli oldu!
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (KOMEK) yeni dönem için kayıt heyecanı başlıyor. Peki KOMEK Güz Dönemi kayıt tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın Güz Dönemi kayıt tarihi belli oldu. Yetişkinler için güz döneminde hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimle hizmet verecek KOMEK’e başvurular, 26 Eylül'de başlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (KOMEK) yeni dönem kayıtları “konya.bel.tr” ve “komek.org.tr” adreslerinden yapılabilecek.

KOMEK’lerin vatandaşların sosyalleşmesi ve meslek sahibi olmaları noktasında eğitimler veren Konya’nın önemli markalarından biri haline geldiğini söyleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Bugüne kadar 598 farklı branşta eğitim alan 1 milyon 200 binden fazla kursiyerle KOMEK büyük bir ailedir" ifadelerini kullandı.

KOMEK Güz döneminde; Yetişkinlere yönelik kurslar açarak, El sanatları, Bilişim Teknolojileri ve Kişisel Gelişim olmak üzere yüzlerce alanda eğitim verecek.

Yetişkinler için Güz döneminde KOMEK’e başvurular, 26 Eylül 2023 tarihinde başlayacak. Başvurular “konya.bel.tr” ve “komek.org.tr” adreslerinden yapılırken, uzaktan eğitim kayıtları da https://www.kuzem.org adresinden alınacak.

- Nurseda İnan

Kaynak:Konya'nın Sesi