Doğal Taşların Enerjisini Şifaya Dönüştürüyor!

Doğal Taşların Enerjisini Şifaya Dönüştürüyor!
 Muhabir
Türkiye'deki ve Konya'daki özel hastane ve devlet hastanelerinde alanında uzman doktorlarla ortak çalışarak birçok hastalığa şifa bulduklarını anlatan Şifalı Doğal Taş Dizilimcisi Kübra Acar, doğal taşın faydalarını Konya’nın Sesi Gazetesi’ne anlattı.

Şifalı Doğal Taş Atölyesi’ni açmadan önce 3 aylık astronomi eğitimi alarak doğal taşın burçlar üzerindeki etkilerini araştırdığını söyleyen Kübra Acar, insanlara şifa vermek amacıyla bu yola çıktığını her taşı her insana satmadıklarını ifade etti.

Acar, “Başlangıçta haritalandırmayı bile elle manuel olarak yazıyorduk. Sonra gezegenlerin enerjisine istinaden insanlar üzerindeki etkileri tespiti ve buna bağlı analiz; analize istinaden de doğal taş dizilimcisi noktasında hareket ettik. İlk etapta mağazayı açtığımızda insanlara faydalı olmak adına hem de kendimizi kanıtlamak adına çok hesaplı fiyatlara zarar fiyatlarda satış yaptık. Hem müşteri potansiyelini oluşturabilmek hem de insanlardan geri dönüşleri alabilmek için. Sonra yaptığımız her bilekten olumlu geri dönüşler geldiği için biz dedik ki tamam biz bu işte varız. Mağaza açtıktan hemen sonrasında bir çalışma ve yaşam politikası belirledik kendimize. Bu da şu oldu. Herkes ne yapıyor, biz ne yapıyoruz? Bizim amacımız şifa. Bu yola bu işten para kazanma amacıyla başlamadık. İşe başlarken bizim dediğimiz olay şu oldu: ‘Şayet etki gösteremiyor isek iade alıyoruz.’ Bunu hiçbir doğal taşçı kabul etmez. Sadece biz yapıyoruz” diye konuştu.

ENGELLİ BİREYLERE ÜCRETSİZ HİZMET SUNUYORUZ

Tüm dünya genelinde fiziksel, zihinsel ve bedensel engelli bireylere destek olduklarını ve ücretsiz hizmet sunduklarının altını çizen Acar, “Özellikle beyan etmek istediğim bir kısım var. Tüm dünya geneli sadece Türkiye'de değil tüm dünya genelinde fiziksel, zihinsel, bedensel engelli, otizm ve down sendromlu bireylerden herhangi bir ücret talep etmiyoruz. 8 yaşına kadar Tip 1 diyabetten de ücret talep etmiyoruz. Bunlar bizde ücretsiz kapsama giriyor epilepsi gibi bir hastalık noktasında kesinlikle bayılmama ve sara nöbetlerinin epilepsi nöbetlerinin geçirilmemesi gibi yüzde 95 oranında net gözle görülebilir geri dönüşlerimiz var. Epilepsi için 7 çakra kullanılıyor. Tip 1 diyabette özel bir dizilim yapıyoruz. Tip 1 diyabette doğum tarihine istinaden hareket ediyoruz. Tip 1 diyabette genelde gördüğümüz karakterler ikizler enerjisine sahip olan karakterler çıkıyor. Bu enerjiye istinaden doğru bir dizilim yapıyoruz ve Tip 1 diyabette taş dizilimini kontrole istinaden sürdürüyoruz. Fiziksel, zihinsel, bedensel engellilerde her iki ayda bir taşların kontrolü istenirse Tip 1 diyabetli hastaların her 15 günde bir mağazamıza kontrole gelmesini isteriz. Taş değişimlerin tamamı ücretsizdir. Bunlardan herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Çünkü diyabette ter yapısıyla da alakalı bir sorun vardır. O ter yapısındaki oksitlenmeyi tamamen sıfırlayıncaya kadar mücadele ederiz sonra minimuma indiririz. Allah’ın izniyle de tamamen bitirme taraftarıyız” ifadelerini kullandı.

SMA HASTALARI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ VAR

SMA hastalığıyla ilgili de eğitimlerini tamamladığını söyleyen Acar, “Kontrol altında bileklik yapma taraftarıyım. Eğitimimi aldım bununla alakalı ama SMA ile alakalı sonucum yok. Kontrol altında olması gerekiyor. Çalışmalarınız var. SMA’dan da ücret almayacağız. Şu anda Türkiye'nin en büyük sorunlarından bir tanesi SMA ilaçları. Yurt dışından geldiği için insanlar çok pahalı bir operasyona maruz kalıyorlar. Bundan dolayı SMA ile alakalı eğitimimi geçen ay itibariyle tamamladım. Lakin bir doktor kontrolünde hareket edebilirim. Hastane bazlı çalışıyoruz bu noktada sorunumuz yok. Türkiye'deki ve Konya'daki birçok özel hastane ve devlet hastanelerindeki operatör veya uzman ya da profesör hocalarımızla ortak çalışmalarımız var. Vertigo hastalığında denge problemine 2 saat içerisinde çözüm sunabiliyoruz. Bundan ücret alıyoruz. Hastaneden taburcu ettiğimiz net olaraktan sonuçlarımız var” dedi.

KEHRİBAR VE HAVLİT TAŞI BİREBİR

Çocuklarda salya akıntısına kehribar kullanımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Acar, “3 yaşına kadar çocuklarda salya akıntısına kehribar kullanılır. 3 yaşından sonrasında eğer ki çocuğun burcuyla alakalı enerji aldığı kanal farklı bir kanal ise korku evrelerini yaratır. Bizdeki asıl olay şu bunu ben belirlemedim. Âdem Aleyhisselam ve Havva Aleyhisselamdan itibaren bugüne kadar gelen bir süreçtir. Allah'ın belirlemiş olduğu takvimin dışında hareket etmiyoruz. Bir çocuğun dünyaya geliş süresi 9 ay 10 gündür. Bunu ben belirlemedim. Yani ömrü ne olursa olsun. Âdem Aleyhisselam zamanında insanlar 400-500 yıl yaşarken biz bugün 60 70 yıl yaşayabiliyoruz. Ama doğum süresi hep aynı. 9 ay 10 gün. Şimdi 9 ay 10 günlük kısımda bir fark var. Dünyaya çocuk 11 ayda da gelebilir, 12 ayda da gelebilir. Geç doğumlar da var. Yani 3 ve 4 numaralı bir çocuksa, anne rahmi çok genişse o zaman geç doğumlar olabiliyor. Peki, ilk doğumlarda ne oluyor? Özellikle kayınvalide korkusu, eşler arasında eğer bir sorun varsa kavga, dayak, aniden çıkan köpek veya bir düğündeki halay, haricinde zehirli yediği bir gıda veya bir bayram temizliğinde ağır yük kaldırma, kanepe kaldırma da erken doğum sebebi. 5-6 aydan itibaren geçerli bunların hepsi. Şimdi erken doğan çocukların tamamında korku evreleri açıktır. Bebek 1 aylıkken bile, 2 aylıkken bile rüya kanalları açık olduğundan dolayı sürekli geceleri korkarak uyanmaları mevcuttur. Biz kehribarın dışında kehribar alan müşterilerimiz extradan 1 tane küçük taş hediyesi yaparız. Keşke diğer doğal taşlar da hediye yapsa. Havlit taşı, uyku, korku, nazar özelliğine sahiptir. Uygulanan kişide çocuk da birey de tamamı ile korkuları, rüyaları alır. 3 yaşına kadar kehribar taşı bütün çocuklarda kullanılabilir. Çünkü damak yönüyle alakalı olduğundan dolayı diş çıkartma noktasını, ağız salyalarını troitsel dengede durdurur. İğde çekirdeğini de tavsiye ederim” dedi.

Yedi çakraya ayrı ayrı çalışabildiklerini söyleyen Acar, “Taç çakrası, göz çakrası, boğaz çakrası, kalp çakrası, sakral çakra, solar pleksus, kök çakrası. Toplam yedi çakra. Yedi çakranın yedisini de ayrı ayrı çalışabiliyoruz. Kişinin eğer ki konuşmayla alakalı bir sorunu varsa boğaz çakrasıyla konuşma seviyesini ayarlayabiliriz. Kişinin algılaması ile alakalı bir sorunu varsa direk olaraktan tepe çakra taç çakrasına çalışabiliyoruz. Kişide kalp krizi ve buna bağlı farklı sorunlar varsa damar tıkanıklığı da dâhil olmak üzere kalp çakrası çalışabiliyoruz. Kişi aşırı eril ise o zaman kök çakrası da çalışıyoruz. Özellikle bayanlara uyguluyoruz. Eşler arası uyum noktasında kesinlikle yüzde yüz sonuçlarımız var. Hakeza evlilik noktasında da ilerlemelerin yüksek oranda etkilerimiz var. Baş ağrısı noktasında, migren çalışması noktasında kesinlikle birinci haftadan sonra migrenin geçmesi ile alakalı yine iade garantimiz var. Migreni bitiriyoruz. Hem de küçük bir meblağ ile bunu yapıyoruz. Bunu yaparken Hematit kullanıyoruz. Hematit de taş kaliteleri noktasında yine sınıfımız var” şeklinde konuştu.

İNSAN VÜCUDU HER ŞEYİ ÜRETMEYE HAZIR

Doğal taşın insan üzerindeki etkilerini taş kullanmadan önce alınan kan tahlili sonuçlarıyla karşılaştırarak ispat ettiklerini söyleyen Acar, “Demir eksikliğini de tamamı ile bitirebiliriz. Unutkanlığı ortadan kaldırabiliriz. Bu noktalarda da hatta birçok sonucu biz kan tahliline istinaden alıyoruz. Müşterilerimizden tam kan tahlili isteriz ilk 15 gün ve sonraki 15 gün olarak da farkı net olarak gözle görülebilir derecede değiştiriyoruz. İnsan vücudu her şeyi üretmeye hazırdır A'dan Z'ye sadece onu tetikleyen merkezi sinir sistemine doğru sinyalleri ve uyarıları yapmakla, biz doğru dizilimleri insanlara direk olaraktan sunuyoruz” dedi.

Her taşı herkese satmadıklarını ifade eden Acar, "Her taşı herkese satmıyoruz. Eklemek istediğim kısımlardan bir tanesi buydu. Başak, Terazi ve Kova burcuna asla akik satmıyoruz. Hiç kimsenin kalp krizi geçirmesini istemiyoruz. Diyelim ki bir müşteri mağazaya geldi dedi ki ben akik taşı almak istiyorum. Onun burcunu sorarız, doğum tarihini sorarız. Doğum tarihine uyumlu değil ise taşı da satmayız. Bizden her gördüğünüz taşı satın alamazsınız. Analiz yapmadan dizilim vermiyoruz. Bu işi elimizden geldiği kadar en iyiye en profesyonele getirme taraftarıyız. Dünya geneli fiziksel, zihinsel, bedensel engelli, otizm ve down sendromlularla 8 yaşına kadar Tip 1 diyabetten ücret almıyoruz. Çok geri dönüşlerimiz var. Taşları yaratan Allah-û Teâlâ’dır. Biz sadece aracı olmaya çalışıyoruz. Taşa taptırtmıyoruz. Kuran'ın ve İslam'ın ışığının dışında hareket etmiyoruz. Doğru açıları yakalayarak insanlar üzerindeki gerekli konumlandırmaları düzelterek kişiye mükemmel bir enerji verme taraftarıyız. Herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

-Büşra GÜLTAŞ