Dev firmadan memleketi Konya’ya önemli yatırım!

Dev firmadan memleketi Konya’ya önemli yatırım!
Konya son yıllarda yaşadığı büyümeyle dev firmaların gözde merkezi haline gelmeye başladı. Özellikle İstanbul firmalar yatırımları için Konya’yı tercih ediyor.

Konya son yıllarda yaşadığı büyümeyle dev firmaların gözde merkezi haline gelmeye başladı. Özellikle İstanbul firmalar yatırımları için Konya’yı tercih ediyor. Anadolu’nun güvenli limanı ve parlayan yıldızı Konya, çok yönlü bir gelişim içinde olduğunu İstanbul sermayesine ispatladı ve yatırım çeker hale geldi.

Edindiğimiz bilgilere göre İstanbul’da faaliyet gösteren ve dev inşaat projelerine imza atan AYOS Group, iki büyük projeyle Konya’da faaliyetlerine başladı.

DURUNDAY’DA 46 VİLLA

Firma Meram Konakları ismiyle Durunday’da 46 villa projesine başladı.

Projeye göre villaların her birinin kendine ait 600 metre bahçesi, yer altı otoparklı, göleti olması planlanıyor. Şehirde şimdiden büyük ilgi gören villaların fiyatı ise 2 milyon dolar

GAZZE CADDESİ’NE LÜKS KONUTLAR

Firmanın ikinci projesi de Gazze Caddesi’nde 180 dairelik lüks konut projesi. Yakında başlayacak olan bu projede ses getirecek bir tarzda hazırlanmış. Şu an revaçta olan o bölgenin en özel projesi olması düşünülüyor.

YÖNETİCİLERİ KONYALI

Konya’ya bu denli büyük projelerle gelen AYOS Group, Firma Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Şirin ve CEO’su Osman Şirin’in aslen Konyalı olduğu biliniyor. AYOS Group, aynı zamanda Konyaspor Basket takımının da isim sponsoru.

Kaynak:KONYA'NIN SESİ