Burcunuza Özel Şifalı Taşı Biliyor Musunuz?

Burcunuza Özel Şifalı Taşı Biliyor Musunuz?
 Muhabir
Şifalı Doğal Taş Atölyesi Doğal Taş Dizilimcisi Kübra Acar, burçların insan üzerindeki etkilerini ve hangi burcun hangi doğal taşı takması gerektiğini Konya’nın Sesi Gazetesi’ne anlattı.

İnsanların belirli yaş aralıklarında yaşadığı değişikliklerin burçlara bağlı olduğunu anlatan Şifalı Doğal Taş Dizilimcisi Kübra Acar, “Allah-û Teâlâ 12 takvim yılını bize zaman kavramı olarak vermiş. İnsanlar alemi olarak biz 12 takvim yılının içerisinde yaşarız ve bu 12 takvim yılı bizim hayatımızı hep değiştirir. İnsan Ocak'ta başkayken Haziran'da başkadır. Kasım'da başkadır. Döngüler hep farklı farklı aylara göre farklı bir yaşama geçer ki bununla alakalı işte saat kavramlarımız günün en çok gündüz, en çok gecenin olduğu zaman kavramlarını da yine insanoğlu Allah-û Teâlâ'nın belirlemiş olduğu takvimle belirlemiştir. Bu 12 tane ay aynı zamanda 12 tane kişinin karakterini temsil eder. 28 yaşına kadar bir kişi 12 takvim ayından bir tanesini temsil eder ve onu yaşar. 28 yaşına kadar topraktan, sudan, havadan ya da ateşten bir enerji alır. Bu enerji kanalına istinaden hayatını yaşar. Şimdi en önemli nokta ise buradaki kısım şu. Kişi diyelim ki 7 aylık doğdu. Biz gelen kişinin 9 ay 10 güne hesaplamasını yaparız. Eksik olan kısmı tamamlarız. Asıl burcu orada çıkar. 28'de yükselen devreye giriyor. 33’de tamamlanıyor. 33’den sonra artık çok bambaşka bir karaktersiniz. Sadece yengeç 26 yaşında girer. Diğer burçların tamamı 28 yaşında devreye girer. 28’de artık yükselen ile birlikte yaşarsınız. 33’den sonra ise tamamen artık yükseleni yaşarsınız. Kaç yaşına kadar 50 yaşına kadar 50 yaşında ay burcu devreye girer. 55 yaşında ay burcu tamamlanır. 55’den 70'e kadar kişi ay burcunu yaşar. Bambaşka bir karaktere geçer. 68 yaşında ay burcu yavaş yavaş bitmeye başlar. 74 yaşında ise tamamı ile artık evreleri Uranüs noktasında veya Platon noktasında devam eder. Bu 81’e kadar devam eder. 78’den sonra kişi çocukluk evresine geri yavaş yavaş dönmeye başlar. Özellikle 88 yaşında kuzu dişleri tekrardan damaklarda çıkmaya başlar. 90 yaşında ise kuzu dişi çıkar” ifadelerini kullandı.

BOĞA, TERAZİ VE BALIK DİKKAT!

Doğada binden fazla taş olduğunu ancak 70 tanesinin burçlarda kullanıldığını belirten Acar, “Burçlara göre taşlar da kişinin havadan, sudan, topraktan ya da ateşten enerji aldığı kısma göre değişir. Kişiyi hareketlendirmek mi istiyoruz ya da yavaşlatmak mı istiyoruz? Burada enerji aldığına bakarız, titreşim taşlarına bakarız. Hangi taş ortak kullanılabilir dense doğada bin 300’e yakın şu anda doğal taş var. 612 çeşit taşımız var. Neredeyse bulunamayan her taşı elimizden geldiğince getirtmeye çalışıyoruz. Topaz Grubun tamamı safir, yakut ve zümrüt gruplarının en has kalitelilerini elimizde barındırıyoruz. Bunlardan sadece 70 tanesi burçlarda kullanılıyor. Diğer taşlar ise burçlarının dışındaki olan özellikleri temsil eder. Biz burçlarda kullandığımız taşların birçoğuna baktığımız zaman 3 burç hariç diğer burçların hepsinde ametist kullanılabiliyor. Sadece üç burçta bir tanesi Boğa bir tanesi Terazi, diğeri Balık. Bu üç burçta ametist taşının kullanılmasını çok fazla tasvip etmiyoruz. Kullanıldığı zaman nasıl bir etkisi oluyor derseniz. Terazi zaten dengede olan bir karakterdir. Kolay kolay sinirlenmez bence ametist taşının onda öfke kontrolüne ihtiyacı yoktur. Balık ultra duygusaldır. Sadece aşırı kararsız olduğundan dolayı biz onda kararsızlık, kendini ifade etme taşını kullanma taraftarıyız. Zaten narin gerek yok. Balık turkuaz firuze taşını kullanabilir” dedi.

ÖMÜR BOYU DEĞİŞİM GARANTİSİ SUNUYOR

Taşların hangi burca göre kullanılması gerektiğinin analitik bir dizilime bağlı olduğunu ifaden Acar, “Burçlara göre taşlarda birçok taş var sadece kullanılması gereken bir analitik dizilim var. Biz dizilimine göre hareket ediyoruz. Yapmış olduğumuz hizmette de 15 günde bir Konya içi kontrol ederek değişmesi gereken taşları değiştiriyoruz. Kontrol 2 ay boyunca sürüyor. 2 aydan sonrasında bir müşterinin her zaman ömür boyu değişim garantisi var. Ama ilk iki ay içerisinde şu garantiyi sunuyoruz Konya içi her 15 güne bir kontrol. Şehir dışı 2 aya bir, bir ülke dışı yılda bir. Her 15 güne bir kontrole gelmesine istinaden, herhangi bir ilerlememiz yok ise, herhangi bir tedavi sürecinde mesela baş ağrısını alamadıysak veya eklem romatizması veya troid dengesini veya kalın bağırsak veya gastrit veya vertigo sorununu alamadıysak 2 ay sonrasında değişimlerde alma verme dengesi yaparız. Küçük bir meblağ siz belirlersiniz. Bu meblağlar da dahil olmak üzere ne ödediyseniz 2 ayın sonunda yüzde 100 para iade garantisi sunuyoruz. 2 ay içerisinde zaten kişi belirli bir konuma oturur. Sonrasında ise ayda bir ya da iki ayda bir veya yine 15 güne bir retrolardan etkileniyorsa kişi bununla alakalı değişmesi gereken yönlerini yine değişim yapıyoruz. Ömür boyu değişim garantisi sunuyoruz. 2 ay içerisinde herhangi bir etki almadıysa Konya içi yüzde 100 para iade garantisi sunuyoruz. Bunu da yine hiçbir doğal taşçı sunmaz. Başkalarının sunmadığı tamamen farklı bir enerji gütmeye çalışıyoruz elimizden geldiği kadar” diye konuştu.

DOĞAL TAŞ NASIL ANLAŞILIR

Doğal taşın ufak bir testten geçerek kalitesinin anlaşılabileceğinin altını çizen Acar, “Doğal taşın doğal olup olmadığını bilmeyen bir insan anlayabilir. En azından kayanın bir formatı vardır. Kayanın formatına istinaden taşın da bir özelliği vardır. Piyasadaki kaplan gözüne elimizdeki mıknatısı tutuyoruz. Mıknatıs taşı bütün şekliyle kaldırabiliyor. Bizdeki kaplan gözüne mıknatısı tutuyoruz çekmiyor. Arasında renk farkı bile vardır. Herhangi bir iletişim yok. Taşın A kalite olan kısmı taşı tutmuyor. Negatif enerjileri nötürlüyor ama kanal kanal olduğu için arka kısımdan çıkan taş miktarı çok yüksek. Ön kısımdan çıkan taş ise daha az. Bu da fiyat farkını belirliyor. Kötü kalite taş ucuz. A plus olan kalite yüksek. Peki, insanlarda bu etki yapıyor mu? Kötü kalitedeki etki yapmaz. Biz en saf, en öz olan kısmı kullanma taraftarıyız. Bu da fiyat noktasında bazen uymuyor insanlara ama piyasadaki kaplan gözüyle, bizdeki kaplan gözü farklı. Biz sadece insanlara sınıfı göstermeye çalışıyoruz. Diyoruz ki biz birinci sınıf çalışıyoruz. O yüzden yaptığımız işe iade ve değişim garantisi sunuyoruz. Şimdi bir başka yerden doğal taş alıyorsunuz. Derki size bunu 3 ay taşıyacaksın. 3 ay sonra ömrü bitti. Biz ömür boyu garanti veriyoruz. Taşlar tüm dünyadan toplanıp Çin'de işlenir ve tekrar tüm dünyaya satışa çıkar. Amaç sadece şifa. Şifayı sunduğun zaman zaten Allah-û Teâlâ diyor ki senin rızkına ben kefilim” şeklinde konuştu.

DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL OLMALI

Doğal taş temizliği taşa ve kullanan insana enerji verir diyen Acar, “İnsanların bazıları yıkanması noktasında tavsiyelerde bulunuyor. Biz bu yıkanma evresini şöyle izah ediyoruz. Bahçeli bir eviniz var ise bahçede bir çeşmeniz var ise onun altında yıkayın. Bu temizliktir ama apartman dairesinde değil. Apartman dairesinde yaşıyor iseniz bütün sistem plastik boru hattından devam ettiğinden dolayı çeşme ile suyla yıkanması taşınızı temizlemeniz. Temizlemeniz çok güzel enerji verir. Taşı en güzel temizleyen kaktüstür. Kaktüs direk olarak taşın negatif enerjilerini anında yutar. Dışardaki çim yutar, ağacın dalı yutar. Taşı kaktüsün üzerine bile koysan değsin yeter. 10 saniye bile yeter. Birinci sınıf taşta temizlenme süresi 10 saniyedir. Çünkü etki süresi yüksektir. Taşın temizlenmesi noktasında dolunayda aya koyun diye bir şey yok kaktüsün üzerine koyun hemen geri alın yine yeter. Hatta bu işi iddia ediyoruz diyoruz ki çimin üzerine bilekliğinizi çıkartın, atın ve hemen geri alın. Anında buz kestiğini anlayacaksınız. Bu kadar hızlı etki yapar. Temizlenmesi de bu şekilde. Biz toprağa atılması tavsiyesinde bulunuyoruz ve her iki günde bir 10 saniye. Ayda bir değil. Bazılar der ki bunu bir ay kullanacaksın sonra toprağa gömeceksin. Kötü kalite taşta toprağa gömmek gerekiyor ama iyi kalite taşta 10 saniye yeterlidir” dedi.

DOĞUM TARİHİNİ BİLMEYEN İNSANIN BURCU NASIL TESPİT EDİLİR

Kişinin burcunu anlamak için belli analizlere tabi tutarak burç tespiti yaptıklarından bahseden Acar, “Burcun tespiti noktasında belirli burçların ayrı ayrı özellikleri vardır. Diyelim ki 3 burçta migren vardır. Asli burçta yükselene geçtiyse de yükselende de migren vardır. Bu 3 burcun bir tanesi Koç burcu, bir tanesi Akrep burcu, diğeri ise Kova burcu. Bu üç burçta migren var. Baş ağrısı yapı olaraktan 12 burçtan 3 tanesini net belirliyor. Migreni varsa baş ağrısı sebebini buluyoruz. Migren taşı fiyatımız 550 TL. Bugün migren ilacının kendisi zaten 500 TL tamamı ile migreni bitiriyoruz ve garanti sunuyoruz. Peki, kaç burçta troid var? Terazi’de var Akrep'te var Balık’ta var ve Kova’da var. İki burçta net olaraktan gastrit vardır. Mide yanması reflü değil gastrit. Boğa ve Kova’da gastrit vardır. Boğanın kafası ağrımaz. Kovanın kafası ağrır. Analizleri de buna istinaden bölüyoruz. Kişinin içerisindeki yapısına istinaden kimisi tuzlu sever, kimisi ekşi, kimisi hepsini. Kimisi sadece acı, kimisi tatlı grubunun içerisinde sütlü tatlı mı, kekler mi, hamur işi tatlı mı yoksa baklava türü tatlı mı, aşırı şerbetli tatlı mı? Bunlar da kişinin burcunu belirler. Üç soru sorarız. Üç soruda çıkmıyorsa beş soruya çıkartırız. Eğer ki kişinin doğum tarihi yanlış ise beş soruda kişinin net burcu ortaya çıkar” ifadelerini kullandı.

İNSANIN ENERJİSİNİ ORTAYA ÇIKARIYOR

İnsanların güneşten, havadan, sudan ve topraktan enerji aldıklarını bu enerji kanalını sınıflandırarak yola çıktıklarını söyleyen Acar, “28 yaşına kadar insan bir karakterdir. 28’den sonra 30’a kadar yükselişe geçiş seviyesindedir. 33’ten 50 yaşına kadar kişi yükseleni yaşar. 50 yaşından 55 yaşına kadar ay burcuna geçiş evresi vardır. 55’den 70 yaşına kadar kişi ay burcunu yaşar. 12 evrede 12 tane karakter vardır. 28 yaşına kadar bir kişi o 12 karakterden bir tanesidir. 28’den sonra algoritma devreye girer. 12'nin üzerine 12’den bir tanesi çıkar. Bu da 1000'e yakın bir sayıyı temsil eder. Yani bin farklı karakter ortaya çıkar. 55’den sonra ise bu sayı 10 binin üzerine çıkar direk olarak. Sayı algoritmasında, matematiksel evrede insanlar dediğim gibi güneşten, havadan, sudan, topraktan ya da ateşten enerji alır. Enerji kanalını tespit ederiz. Doğru noktada o enerji alanını sınıflandırmaya çalışırız. Ağırlık olarak Uranüs, Platon etkilerine bakarız. Anne evleri, baba evleri, üçüncü evi, beşinci evi, yedinci evi, kuzey güney ay düğümleri. Tamamı ile astronomik durumlara göre hareket ederiz. Kişinin en iyi nefes alabileceği, en sağlıklı olabileceği, en rahat olabileceği yaşamı temsil ederiz. Takviye edici gıda kullanmıyoruz. Zarar etkimiz yok. Bunu da özellikle beyan etmek isteriz. İnsanın hissedilebilir enerjisini kendisine takdim ediyoruz. Doğru noktada şifalanmasına vesile olmaya çalışıyoruz. NLP ile kişinin bakış açısını değiştirmeye çalışıyoruz. Bioenerji de kişinin aurasını temizlemeye ve hayatına yeniden yaşam enerjisini eline almaya, makinesini mükemmele getirmeye, satışını, parasını, bolluğunu, bereketini, bu noktalarda doğru frekansları vermeye çalışıyoruz. Ekstradan esans gruplarıyla da kişiye uygun, onun duyularını açabilecek olan kokularla da frekansını yükseltmesine çaba sarf ediyoruz” dedi.

-Büşra GÜLTAŞ