Bu İstikameti Kullanan Sürücüler Dikkat! Yoldan Geri Dönmeyin!

Bu İstikameti Kullanan Sürücüler Dikkat! Yoldan Geri Dönmeyin!
 Muhabir
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu istikameti kullanan sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor. İşte detaylar...

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 25-30.km.leri arasında meydana gelen deniz taşkını nedeniyle Hopa-Sarp istikameti trafiğe kapanmış olup, ulaşım diğer istikametten, tek şeritten ve iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

İyidere-Rize-Pazar yolunun 28-55.km.leri arasında meydana gelen deniz taşkını nedeniyle bölünmüş yolun her iki istikametinde trafik kısa sürelerle ulaşıma kapatılmak suretiyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Ardeşen-Fındıklı yolunun 5-30.km.leri arasında meydana gelen deniz taşkını nedeniyle bölünmüş yolun her iki istikametinde trafik kısa sürelerle ulaşıma kapatılmak suretiyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

TEM Otoyolunun Çerkezköy Kavşağı-Kınalı Kavşağı arasında İstanbul istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle her gün 19:00-06:00 saatleri arasında şerit kapatma yapılacaktır.

Çanakkale-İzmir yolunun 47-49.km.leri arasında Menemen Belediye Başkanlığı tarafından farklı seviyeli kavşak yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır. (07.11.2023-15.03.2024)

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle her iki istikamette şerit daraltması ve şerit aktarması yapılarak ulaşım 2'şer şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Nevşehir-Aksaray yolunun 4-10.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Tokat-Niksar yolunun 30-32.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Diyarbakır-Mardin yolunun 14-16.km.leri arasında sağ şerit yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup ulaşım sol şeritten gidiş geliş olarak sağlanmaktadır.

İyidere-İkizdere yolunun 24-28.km.leri arasında bulunan Güneyce-1 ve Güneyce-2 Tünellerinin, bölünmüş yolun her iki istikametindeki tüplerinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 27-28.11.2023 günleri (2 gün), 08:00-17:00 saatleri arasında tüneller ulaşıma kapatılacak olup ulaşım servis yolundan sağlanacaktır.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Eskişehir-Kütahya yolunun Eskişehir istikameti 27-30.km.leri arasında çelik ağ ile şev koruması çalışmaları nedeniyle bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Karabük-Kastamonu yolunun 9-11.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

- İsmehan Tüfekçi

Kaynak:Konya'nın Sesi