Bu İstikameti Kullanan Sürücüler Dikkat! Yoldan Geri Dönmeyin!

Bu İstikameti Kullanan Sürücüler Dikkat! Yoldan Geri Dönmeyin!
 Muhabir
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu istikameti kullanan sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor. İşte detaylar...

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı tüneli Geçişi'nin Ankara - İstanbul istikameti, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 21.11.2023 tarihi 08.00-22.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacaktır. Ulaşım Abant kavşağından D-100 karayoluna aktarılarak Kaynaşlı gişelerinden tekrar otoyola katılım sağlanacaktır

Çanakkale-İzmir yolunun 27.km.sinde Petkim Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Aliağa-İzmir yönü kapatılarak, ulaşım İzmir-Aliağa istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kuzey Marmara Otoyolunun Adapazarı Kavşağı-Akmeşe Kavşağı Kesimi 3-5.km.leri arasında yol bakım onarım çalışması nedeniyle Ankara-İstanbul istikametinde bant aktarımı yapılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.

Toprakkale-İskenderun Otoyolunun Dörtyol Kavşağı-Payas Kavşağı arasında Özerli Viyadüğünde genleşme derzlerinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Farsa-Ordu-Gülyalı yolunun 0-1 km'leri arasında kavşak düzenlemeleri çalışmaları nedeni ile ulaşım bölünmüş yolun bir bandından kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Trabzon-Maçka yolunun 2-10-15 ve 16.km.lerinde ışıklı uyarı sistemi montaj çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kütahya-Afyon yolunun 0-2.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım servis yollarından sağlanacaktır.

Giresun İl Sınırı-Suşehri yolunun 6-8.km.leri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Diyarbakır Güney Batı Çevre yolunun 10-13.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden gidiş-geliş (iki yönlü) olarak sağlanmaktadır. -Buse Aşcı

Kaynak:Konya'nın Sesi