Bu açılışta her şey ücretsiz olacak! Konyalılar buraya akın edecek!

Bu açılışta her şey ücretsiz olacak! Konyalılar buraya akın edecek!
Karatay Belediye'sinin Konya'ya kazandırdığı Kafe Karatay'ın resmi açılışı mahalle şenliğiyle birlikte yapılacak. Peki açılış ne zaman? İşte detaylar...

Karatay Belediyesi’nin şehre kazandırdığı Kafe Karatay şubelerinin sayısı her geçen gün artıyor. Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde 30 bin metrekarelik Ulubatlı Hasan Parkı içerisinde yapımı tamamlanan Kafe Karatay’ın 4’ncü şubesi resmi olarak açılacak.

Kafe Karatay markasının vatandaşlardan kabul gördüğünü ve açıldığı noktalarda yoğun ilgiyle karşılandığını aktaran Başkan Hasan Kılca; “30 bin metrekarelik Ulubatlı Hasan Parkımızın içerisinde yapım çalışmalarını tamamladığımız 4’ncü Kafe Karatay’ı hizmete açmak için sabırsızlanıyoruz. Şehrimizin yeni markasının bu şubesinde artık son dokunuşlar yapılıyor. Hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak adına da gerekli bütün detayları düşündük ve sonuç mükemmel oldu. Ailelerimiz, çocuklarıyla birlikte bu güzel mekanda hoşça vakit geçirebilecekler. Yeni şubemizin ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

AÇILIŞTA ÇOCUKLARA ÖZEL MAHALLE ŞENLİĞİ OLACAK

Resmi açılışı gerçekleştirilecek olan Kafe Karatay mahalle şenliğinde, tiyatro, canlı animasyon gösterileri, sahne sanatları, atölyeler ve çeşitli ikramlar ile sürprizler olacak.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açılış müjdesini veren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, tüm çocukları ve aileleri resmi açılışa ve Mahalle Şenliğine davet etti.

Başkan Kılca şu ifadeleri kullandı:

"30 bin metrekarelik Ulubatlı Hasan Parkı’mızın ve Kafe Karatay Şubemizin yarın akşam (Cuma) saat 19.00'da çocuklarımıza özel mahalle şenliğimizle birlikte resmi açılışını yapacağız. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyorum."

AÇILIŞ VE ŞENLİK TARİHİ VERİLDİ

Kafe Karatay'ın açılışı 08.09.2023 Cuma (Yarın) saat 19.00'da Ulubatlı Hasan Parkı'nda yapılacak.

-Nurseda İnan

Kaynak:Konya'nın Sesi