Başkan Angı: Cumhurbaşkanımız 2 Mayıs'ta Konya'ya Geliyor!

Başkan Angı: Cumhurbaşkanımız 2 Mayıs'ta Konya'ya Geliyor!
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, gündeme ilişkin gerçekleştirilen basın toplantısında siyaset ve 14 Mayıs Genel Seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya ne zaman geleceği ile...

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, gündeme ilişkin gerçekleştirilen basın toplantısında siyaset ve 14 Mayıs Genel Seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya ne zaman geleceği ile ilgili de net tarihin 2 Mayıs Salı günü olduğunu belirtti.

14 Mayıs Genel Seçimi hakkında açıklamalarda bulunan Angı, “ Ülkemizin 21 yılda kat ettiği mesafenin 14 Mayıs'la beraber taçlanacağı yeni bir döneme yürüyeceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ülkemizin bu büyük hamlelerinin yeni bir şahlanış döneminde de inşallah 14 Mayıs seçimleri bu tabloyu ülkemizin önünde kutlu yürüyüşle devam etmesine fırsat verecek. Aziz milletimizin tercihini ortaya koyacağı bir gün olacak” ifadelerini kullandı.

‘MASALARI KUMAR MASASINA DÖNDÜ’

Seçim gündemi hakkında konuşmalarına yer veren Angı, “Dünyadaki gelişmeler karşısında Türkiye'nin etkin rol alması Cumhurbaşkanımızın gerek diplomaside yaptığı başarılar, gerek dik duruşu ile bu çalışmaların devam etmesini mecburiyet haline getirmektedir. Bir tarafta ülkeyi her alanda büyütme sevdası, bir tarafta kendi iç pazarlıkların pazarlık ve kumar masasına dönüştürdüklerini görüyoruz. Milletin karşısına kendi amblemleri ile çıkarmadılar. Pazarlarının gün yüzüne çıkmalarını temenni ediyoruz. Güçlü yönetimlerin ve liderlerin karşılaştıkları sıkıntılar karşısında 2008 de finansal dünya krizinin Türkiye'yi teğet geçmedi Cumhurbaşkanımızın sayesindedir. Yine muhalefet ülkeyi düşünmek yerine iktidarı zora sokmaya çalıştı. Bizim tarafımızda ülkenin sorunlarını dert edinmiş öbür tarafta şehirden haberi dahi olmayan ismi listede gözüksün çabası derdinde olan taraf var.” şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

2 MAYIS’TA KONYA’DA!

2 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya geleceğini ifade eden Angı, “Bir taraftan toplu açılışlar gerçekleştirildiği gibi bir taraftan da mitinglerle seçim çalışmaları sahada yürütülüyor. Cumhurbaşkanımızı Kasım ayında misafir etmiştik. İnşallah 2 Mayıs'ta da tekrar tüm Konya olarak karşılayacağız. Kendisini dinleyeceğiz ve buradan yolcu edeceğiz. Bu şehir her gelişinde coşkuyla karşıladı, miting alanlarını hınca hınç doldurdu. Sandık zamanı geldiği zaman da en büyük desteği verip her dönemde 81 il içinde hep birincilikleri elinde tutmayı bildi. AK Parti’nin kutlu yürüyüşüne ilk günden beri sahip çıkan, her türlü desteği veren kıymetli hemşehrilerimden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Angı, Karapınar ilçesinde bin megavatı aşan bir güce sahip güneş enerjisi sisteminin tamamlandığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişiyle açılışının yapılacağını ve diğer kamu kurumları tarafından hazır hale getirilen tesislerin de açılışının yapılacağını kaydetti.” İfadelerine yer verdi.

‘BAŞARILAR TAKDİR EDİLMELİDİR’

Yapılan çalışmaların başarısını takdir edilmesini gerektiğini belirten Angı, “AK Partinin kutlu yürüyüşüne ilk günden beri sahip çıkan hemşerilerimizden Allah razı olsun. Bugün baktığımız zaman kim kiminle birlikte hangi yolda olduğunu görmekteyiz. Türkiye'nin büyümesinden Amerika ve benzer ülkeler rahatsızlardır. Bu sebeple içerideki dostları ile bir olup iktidarı değiştirmeye çalışmaktadırlar. Hürjetimiz test uçuşundan başarı ile geçti. Bunlar bu ülkenin geçmişte özlemini duyup bugün bunların başarısını yaşıyor oluşumuzdur. Bu yapılan çalışmalardan bile rahatsız olmaktadırlar. Biraz mutlu olmayı bilin. Bu başarı bizim milletimizin başarısıdır. Bunu kutlamak gerekir. Bu çalışmalarda Cumhurbaşkanımızın emeği büyüktür. Bunu AK Parti olarak biz bu ülkenin çocukları başardık. Bu eserler kalıcı eserlerdir. Ülkeye özgüven kazandırmış oluyoruz” ifadelerini kullandı.

HÜRJET TEST SÜRÜŞÜNDE TAM NOT ALDI!

Hürjet’in test uçuşlarından başarıyla geçtiğini aktaran İl Başkanı Hasan Angı, “Bunlar bu ülkenin geçmişte özlemini duyup ama başaramadığı işlerin bugün başarılıyor olmasının hazzını milletçe yaşamamız lazım. TOGG yollara indi. Türkiye’nin en akıllı araçlarından bir tanesi, yerli ve milli. Bundan bile rahatsız olup, nasıl bir tarafıyla eleştirecek nokta buluruz çabasına giriliyor. Bu işe ter döken, bu işin olması için destek veren, önlerini açan devlet büyüklerine bir teşekkür edin. Türkiye TCG Anadolu gemisiyle donanmasına büyük bir güç kattı. Bunu biz başardık, bu ülkenin çocukları başardı. Bu sadece Cumhurbaşkanımızın ve ekibinin yaptığı bir eser, giderken de cebine koyup götüreceği bir şey değil” ifadelerini kullandı.

‘ŞÜKÜRLER OLSUN SAĞLIK DURUMU İYİ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayında yaşadığı sağlık problemi sonrasında güncel sağlık durumu hakkında bilgi veren Angı, "Dün akşam geç saatlerde Cumhurbaşkanımız rahatsızlandı. Kolay bir tempo ile çalışmıyor. Günde 5-10 programa katılmaktadır. Bunların sonrasında mide üşütmesi sebebi ve mevsim geçişlerinden kaynaklı bir mide bulantısı yaşadı. Çok şükür şu an sağlığı ile ilgili bir sorun yoktur. Ülkenin her işine koşan bir lider olmak kolay değil. Rabbim ona sağlık versin endişe edilecek bir durum söz konusu değildir" dedi. •Gizem Başar