Başkan Altay: 'Konya'dan Bakü'ye kadar uzanan yeni yol inşası yaptık!'

Başkan Altay: 'Konya'dan Bakü'ye kadar uzanan yeni yol inşası yaptık!'
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bahar ve Yaz Dönemi Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. Merkez dışındaki birçok ilçede mahalle yollarının konforunu yükselttiklerini belirten Altay, önemli rakamlar verdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2023 Bahar ve Yaz Dönemi Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalar yaptı.

Şehrin dört bir yanında neredeyse yapılmayan ve düzeltilmeyen yol bırakmayan Konya Büyükşehir Belediyesi, 2018-2023 yılları arasında 2 bin kilometreye yakın mahalle yolunu ilçelere kazandırdı.

"KONYA MODELİ BELEDİYECİLİK BUNU GEREKTİRİYORDU"

Bahar ve Yaz Dönemi Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'nda konuşmalar yapan Başkan Altay, ilçe mahalle yollarında yapılan konfor çalışmalarıyla ilgili önemli bilgiler verdi.

Başkan Altay şu ifadeleri kullandı:

"Merkez dışındaki birçok ilçemizde son aylarda onlarca kilometrelik yeni mahalle yolu inşa ettik göreve geldiğimiz bu güne kadar ise 2 bin kilometreye yakın mahalle yolunu ilçelerimize kazandırdık. 2018-2023 yılları arasında Konya’dan Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye kadar uzanan mesafede yeni yol inşası ve yol iyileştirmesi yapmış olduk. Konya modeli belediyeciliğin hizmet anlayışı elbette bunu gerektiriyordu. Bizlerde en iyisi için çalıştık ve her daim en iyi seviyeye ulaşma gayretinde olduk. Şehrimizin dört bir yanında yapılmayan ve düzeltilmeyen yol kalmayana kadar da bu çalışmaları kesintisiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz."

- Nurseda İnan

Kaynak:Konya'nın Sesi