AK Parti 22 Yaşında! İşte Konya’dan mesajlar…

AK Parti 22 Yaşında! İşte Konya’dan mesajlar…
AK Parti, 14 Ağustos 2001'de Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kuruldu. 22 yaşına giren AK Parti için Konya’dan da mesajlar verildi. İşte, “Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla çıkılan yolu anlatan duygusal mesajlar...

Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 14 Ağustos 2001'de Türkiye'nin 39. partisi olarak Türk siyasetine giren AK Parti, 22 yılı geride bıraktı. “Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla çıkılan yolda tam adalet, tam kalkınma hedefi ile çalışıldı.

AK Parti’nin 22. yılı ile ilgili Konya’dan ve Konyalı siyasetçilerden de birçok açıklama geldi. İşte o mesajlar…

‘KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ SÜRECEK’

14 Ağustos 2001’de Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti ile Türk siyasi tarihinde yeni bir dönemin başladığına vurgu yapan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 22 yıldır ilk günkü aşk ve heyecanla gönülleri fethetmek, kalpleri kazanmak için hizmet ürettiklerini ifade etti. ‘Türkiye’nin vesayet sancılarıyla boğuştuğu, tarihin en bunalımlı dönemlerinden birini yaşadığı süreçte partimiz parlayan bir yıldız gibi ülkemiz siyasetine doğdu’ diyen Başkan Angı, ilk seçimde devraldıkları iktidar görevi ile gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayarak AK Parti’nin girdiği her seçimden zaferle çıktığını ve Türk milletinin teveccühüne mazhar olduğunu söyledi.

22 yıl içerisinde asırlık proje ve hizmetlere imza attıklarını da belirten Angı, “Partimiz bu kutlu yürüyüşünde iç ve dış odakların saldırılarına karşı her zaman dik durmuştur. Türlü kumpas ve oyunlara rağmen ülkemiz AK Parti ile birlikte çağ atlamış, eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora her alanda devrim niteliğinde çalışmalar gerçekleştirilmiştir” dedi.

Türkiye Yüzyılı’nın inşasını sürdürdüklerine dikkati çeken AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, sözlerini şöyle tamamladı: “AK kadrolar olarak bugün olduğu gibi bundan sonra da Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Aziz milletimize hizmet yolunda ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2023 yılı çalışmalarımızla, 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye’yi milletimizle birlikte inşa edeceğiz inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar partimizin değişik kademelerinde hizmette bulunan tüm dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman liderimize ve partimize büyük destek veren kıymetli hemşehrilerimize ve aziz milletimize en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. AK Parti’mizin 22. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.”

AK PARTİ DEMEK TÜRKİYE DEMEK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bundan tam 22 yıl önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türk siyasi hayatında yepyeni bir sayfa açıldı. “Aydınlığa açık, karanlığa kapalı” inancıyla çıkılan bu yolda birçok badireler atlatıldı. Kapatma davası, 15 Temmuz darbe girişimi ve daha niceleri… Ülkemizde hukukun üstünlüğü hâkim olsun, vesayet sistemleri ortadan kalksın, üretim artsın, yerli ve milli teknoloji hamlesiyle tam bağımsız Türkiye ülküsü vatan toprağının dört bir yanında yankılansın… İşte bu hedeflerle #AKParti dünya siyasetinde de bir yıldız gibi parladı. Girdiği her seçimde halkın büyük teveccühünü kazanan #AKParti’miz şimdi #TürkiyeYüzyılı’nı inşa sürecinde. Milletiyle yine el ele, omuz omuza… Nice 22 yıllara… AK Parti demek Türkiye demek. AK Parti demek Türkiye’nin Huzuru demek” diye belirtti.

ÇOK DAHA BÜYÜK DESTANLAR YAZMA YOLUNDA

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ise şu açıklamaları paylaştı: “Aziz Milletimizin ve Kutlu davamızın hizmetkarı olan AK Parti, bundan tam 22 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında ve liderliğinde milletimizin desteği ve duasıyla kuruldu. Milletimize, devletimize eserler ve hizmetler siyasetiyle, yerli ve milli atılımlarıyla, ülkemize çağ atlatan dev icraatlarıyla destanlar yazan, küresel ölçekte kararlı duruşuyla Türkiye’yi en üst lige çıkartarak halkımızdan aralıksız destek alan, daha 2 ay önce de yeni ve büyük seçim zaferiyle bir kez daha onay alan, ve “ Türkiye Yüzyılı” perspektifiyle çok daha büyük destanlar yazma yolunda durmaksızın mücadeleye devam eden, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'mizin 22. kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bu kutlu davaya hizmet eden, emeği geçenlere şükranlarımı sunarken, bu süreç içerisinde hayatını kaybetmiş olan dava arkadaşlarımıza yüce Allah’tan gani rahmet, görevine ve hizmetlerine devam edenlere ve AK Partimizde yeni görevlere gelecek tüm genç kardeşlerimize başarılar dilerim.”

22. YIL KUTLU OLSUN!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Türkiye'de çoğulculuğu, demokrasiyi, insan haklarını, sosyal hizmeti ve daha nicelerini yaygınlaştıran Ak Parti 22Yaşında. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çıktığımız bu aziz yolculuğun 22. yılı kutlu olsun! Nice AK yıllara” dedi.

NİCE AK YILLARA!

AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, “Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak." 2001’de yükselen bu sesle yola çıkan milletin partisi AK Parti 22Yaşında. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde nice AK yıllara” ifadelerini kullandı.

MİLLETİMİZE HİZMET YOLUNDA

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, “Türkiye Yüzyılı hedefiyle, milletimize hizmet yolunda nice yıllara.”

DAİMA İLERİ

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, “Daima ileri.. Durmak yok, yola devam.”

DURMAK YOK YOLA DEVAM

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, “AK Partimizin 22. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Türkiye Yüzyılı hedefiyle, milletimize hizmet yolunda, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde nice AK yıllara... Durmak Yok Yola Devam...”

DOĞRULAR İÇİN HEP İŞ BAŞINDA

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, “Yasaklara ve çeşitli engellemelere rağmen girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkan AK Partimizin 22. Kuruluş yıl dönümü. Doğrular için hep iş başında.”

DOĞRU ADAMLA YOLA DEVAM

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, “Mazinin yüce değerlerini âtinin aydınlık ufuklarına nakşetmiş, milletin bağrından doğup milletinden güç alan Cumhurun göz bebeği Ak parti’mizin kuruluşunun 22. yıl dönümünde; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her zaman olduğu gibi #TürkiyeYüzyılı’nda da; Durmak yok; doğru adımlarla, doğru adamla yola devam…”

AK PARTİ’MİZİN BAYRAĞI ALTINDA

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Ak Parti’mizin bayrağı altında aynı yolda yürümenin onur ve bahtiyarlığını yaşadık. Bu şerefi bizlere bahşeden Rabbimize şükürler olsun. Desteğini esirgemeyen aziz milletimiz varolsun. Ak Parti’mizin 22. yılı kutlu olsun.”

KUTLU OLSUN!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimize hizmet ve güçlü Türkiye için yola çıkan AK Partimizin 22. yılı kutlu olsun” dedi.

AK SEVDAMIZ 22 YAŞINDA

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Milletimizin iradesi, Milletimizin istikbali, Milletimizin hayalleri, umutları... Aziz milletimizin sinesinde yeşeren AK sevdamız 22 yaşında… Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde nice AK yıllara” şeklinde konuştu.

HİZMET YOLUNDA 22. YIL

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmet yolunda 22’inci yaşımız kutlu olsun” dedi.

YÜCE MİLLETİMİZE ŞÜKRANLA

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “AK Partimiz 22 yaşında. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ülkemize hizmet mücadelesinin bir neferi olan tüm dava arkadaşlarımıza ve yüce milletimize şükranla” paylaşımında bulundu. •Sevim Aksoy Parlak

Kaynak:Konya'nın Sesi