1 milyonluk soruyu bilen Konyalı Rabia dakikalarca ağladı...

1 milyonluk soruyu bilen Konyalı Rabia dakikalarca ağladı...
Rabia Birsen Göğercin, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılarak 1 milyonluk soruya kadar geldi ve büyük ödülü kazandı. Peki, Rabia Birsen Göğercin kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Rabia Birsen Göğercin, ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu sunumuyla yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 400 bin TL'lik soruyu bilerek 1 milyonluk soruya ulaştı ve doğru cevabı ile ödülün kazananı oldu. Göğercin, hayata bakışı, sempatik tavırları ile milyonların gönlüne kısa sürede taht kurdu. İşte, Rabia Birsen Göğercin hakkında...

KİM MİLYONER OLMAK İSTER RABİA KİMDİR?

Rabia Birsen Göğercin 24 yaşında ve aslen Konyalı ancak yarışmacı Ankara'da yaşıyor. 2023 yılında Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldu. Göğercin, izci olduğunu da dile getirdi.

Genç ve başarılı yarışmacı, geçtiğimiz yıl Kurban Bayramında kolunu kıyma makinesine kaptırdığını belirtti.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyonluk soruyu doğru bilerek ödülü kazanan 24 yaşındaki yarışmacı, Kenan İmirzalıoğlu tarafından takdirle karşılandı.

Elini kıyma makinasına kaptırdığı süreci anlatan Rabia;

''O süreç çok komikti biliyor musunuz? Makineyle gitmiştim hastaneye. Ben hastaneye gittim zaten benim doktorum açtı, ''Hoşgeldin'' dedi ve ben de ''Hoşbuldum'' dedim. Sürekli gırgır şamata dönüyor odada. Orada çok fazla komşumuz bekledi, çok fazla gelen giden oldu. Herkes sevgisini çok fazla hissettirdi'' dedi.