Zayıflamak için sadece bu meyveden almanız yeterli! 1 ayda 10 kilo verdiriyor!

Zayıflamak için sadece bu meyveden almanız yeterli! 1 ayda 10 kilo verdiriyor!
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte zayıflama metotlarına hergün bir yenisi ekleniyor. Ama öyle bir bitki var ki kışın insanları hastalıklardan korurken, aynı zamanda yazın da kilo vermek isteyenlere yetişiyor.

Kilo konusunda sorun yaşayanlar ve zayıflamak isteyenler her geçen gün yeni metotlar deniyor. Spor salonları ve tedavilerden sonuç alamayanlar ise çareyi doğada arıyor.

Son olarak doğanın bizlere sunduğu bu bitkilere bir yenisi eklendi. Kışın özellikle enfeksiyon hastalıklarına karşı insan vücudunu koruyan yazında kilo vermeye yardımcı olan kızılcık meyvesinin faydaları saymakla bitmiyor.

kizilcik-2.jpg

Uzmanlar kızılcıkta bağışıklığı güçlendiren A,C,E ve K vitaminlerinin olduğunu belirtiyor.

Ayrıca kızılcık magnezyum içeriyor. Kızılcık meyvesinin tokluk hissi verdirici, ödem attırıcı ve yağ çözücü özelliği olduğunu söyleyen Prof. Dr. Vefik Arıca, meyvenin obezite tedavisinde kullanıldığını belirtiyor.

İŞTE O TARİF:

Kızılcık meyvesine tarçın ve karanfili bir arada bulundurup 2 litre suda kaynatıp daha sonra ılıttıktan sonra bunu her sabah aç karnı 2 bardak su içtiğimizde, 1 ay içinde ortalama 8-10 kilo verebiliriz.

kizilcik-1.jpg

KIZILCIK MEYVESİNİN DİĞER FAYDALARI

Bağışıklık Sistemini Güçlendirme

Kolesterol Seviyelerini Dengeleme

İyi Bir Lif Kaynağı

İdrar Yolu Enfeksiyonlarına Karşı Koruma

Kanser Riskini Azaltma

Beyin Sağlığını Destekleme

Göz Sağlığını Koruma

Kilo Kontrolüne Yardımcı Olma

Anti-İnflamatuar Özellikler

Kaynak:Haber Merkezi