Torku Şekerspor başarılı sonuçlar almayı sürdürüyor

Torku Şekerspor başarılı sonuçlar almayı sürdürüyor
Torku Şekerspor, iki ayrı branşta madalyaları topladı. Konya ekibinin sporcuları, İngiltere’de 2 bronz, Sakarya’da ise 3 altın ve 2 kupa kazandı.

Torku Şekerspor’un başarılı branşlarından bedensel engelliler badminton takımının sporcusu Emine Seçkin, madalya koleksiyonuna 2 bronz madalya daha ekledi. İngiltere’nin Sheffield şehrinde gerçekleştirilen Tekerlekli Sandalye Badminton oyunlarında Milli takım adına parkeye çıkan Emine Seçkin, Level 1 kategorisinde, hem teklerde hem de karışık çiftlerde iki üçüncülük elde etti. Torku Şekersporlu milli badmintoncu, bu derecesi ile Paris 2024 Oyunlarına bir adım daha yaklaşmış oldu.

BAŞKAN ERKOYUNCU’YA TEŞEKKÜR

Torku Şekerspor Onursal Başkanı PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’ya teşekkürlerini ileten Emine Seçkin “Torku Şekerspor’un katkıları ile başarılarıma bir yenisini daha ekledim. Zorlu ve prestijli bir turnuvada dereceye girmekten dolayı mutluyum. Hafif sakatlığım vardı. Bu beni biraz etkiledi. 2024 Paris Olimpiyatları yolunda puan toplamak için ilk 3’e girmek önemliydi. Milli takım antrenörüm Ahmet Bozdam’a ve milli takım yetkililerine destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

SAKARYA’DA 3 ALTIN VE TAKIM ŞAMPİYONLUĞU

Sakarya Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Kupası 3. Etap Kamil Yaşar Eşer PYY Bisiklet Yarışları da geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Büyük heyecana ve çekişmeye sahne olan Kriteryum yarışlarında Yıldız A Erkekler kategorisinde Torku Şekerspor’dan Mehmet Mayda, altın madalya kazandı. Yıldız Erkekler takımı ise Türkiye 3. oldu. Yıldız A Kadınlar Yol Yarışında ise Emine Adanalı Türkiye birincisi, Kriteryum yarışında Rabia Şimşir Türkiye birincisi olarak altın madalya kazandı. Bu başarı Yıldız Kadınlarda takım şampiyonluğu kupasını da Torku’ya getirdi. Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi