Süper Amatör’de liderlik ateşi

Süper Amatör’de liderlik ateşi
Konya Süper Amatör Küme’de ilk yarının sonuna doğru yaklaşılırken, bu hafta zirve yolunda çok kritik bir karşılaşma oynanacak.

Konya Süper Amatör Küme’de ilk yarının sonuna doğru yaklaşılırken, bu hafta zirve yolunda çok kritik bir karşılaşma oynanacak. Şampiyonluğun en büyük iki adayı, Akşehirspor ile Ömeranlıspor, 1 Ocak Pazar günü karşı karşıya gelecek. Akşehir Nasreddin Hoca Stadı’nda oynanacak kritik karşılaşma saat 13.00’te başlayacak. Gruptaki diğer maçlarda yine saat 13.00’da oynanacak.

Akşehir zirvede kalmak istiyor

Şampiyon olan takımın direkt olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükseleceği Süper Amatör Küme’de Akşehirspor, 26 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Teknik direktör Bekir Mehtap yönetiminde güçlü bir yapılanmaya ile sezona başlayan kırmızı-beyazlı ekip, seri galibiyetler alarak haftalardır zirvede yer alıyor. Henüz mağlubiyet almayan Akşehir ekibi, oynadığı 10 karşılaşmada 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. 35 gol atan Akşehirspor, kalesinde ise 8 gol gördü. Kırmızı beyazlı ekip, taraftarının önünde Ömeranlıspor’u mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak amacında.

Ömeranlı liderlik için sahada

Konyaspor ve 1922 Konyaspor’da yıllarca farklı kademelerde görev yapan Abdurrahman Baysangur’un çalıştırdığı Ömeranlıspor ise 24 puanla 13 takımlı ligde ikinci sırada yer alıyor. Şampiyonluk hedefi ile sezona güçlü bir kadroyla başlayan Kulu ekibi, ligde geride kalan süreçte 8 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. Aldığı farklı galibiyetlerle dikkati çeken mavi-beyazlı takım, 36 gol atarken, kalesinde sadece 7 gol gördü. Süper Amatör Küme’nin en çok gol atan ve en az gol yiyen ekibi olan Ömeranlıspor, deplasmanda Akşehirspor’u mağlup etmesi halinde liderlik koltuğunun yeni sahibi olacak.

Alt sıraları yakından ilgilendiren maçlar oynanacak

Grubun diğer maçları ise şu şekilde: Ülkümspor-Kadınhanı Belediyespor, Cihanbeyli Belediyespor-Karapınar Belediyespor, Akören Kültürspor-Kulu Belediyespor, Beyşehir Üzümlüspor Ereğli Ergesspor, Huğluspor-Öntur Havzanspor. Ilgın Belediyespor ise haftayı BAY geçecek. Maçlar saat 13.00’de başlayacak. SPOR SERVİSİ