Konyalı sporculardan 9 madalya

Konyalı sporculardan 9 madalya
"IFMA-Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupası" müsabakalarında Konyalı sporcular 3 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.

Antalya'da düzenlenen ve 32 ülkeden 750 sporcunun madalya mücadelesi verdiği "IFMA-Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupası" müsabakalarında Konyalı sporcular 3 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı. Hasan Uluşan, Sude Koyuncuoğlu, Hasan Yolcu birinci olurken Gürkan Uğur Yıldız, Fatma Nur Göker ikinci, Hasan Emre Demirhan, Furkan Tuzlu, Furkan Değirmenci, Abdurrahman Büyükpınar da üçüncü oldu.

Türkiye birinci bitirdi

Müsabakalar sonunda büyükler kategorisinde Türkiye 60 puanla birinci, Fas 39 puanla ikinci, İran da 21 puanla 3. oldu. Gençler ve çocuklar kategorilerinde ise, 289 puanla Türkiye birinci, 54 puanla Kazakistan ikinci, 50 puan ile üçüncülük Kupası İran’ın oldu. En centilmen takım kupası ödülü Büyüklerde Fransa Milli Takımı, gençlerde ise Estonya’ya verildi. En teknik sporcu ödülü büyük kadınlarda; Türkiye’den Erivan Barut’a, büyük erkeklerde ise Polonyalı Sporcu Bartos Kotas, gençlerde Kazakistanlı Baktiyar Narmanou, genç kadınlarda İrlandalı sporcu Cloe Blacka verildi. En iyi Wai Kru ödülünü ise Filistinli sporcu Hamza Sabra aldı. SPOR SERVİSİ