Konya Büyükşehir yoğun fikstüre giriyor

Konya Büyükşehir yoğun fikstüre giriyor
 Muhabir
Konya Büyükşehir Belediyespor, 12 günde 4 maça çıkacak. Sarı-siyahlı ekip, bu 4 maçın 3’ünü evinde oynayacak

Konya Büyükşehir Belediyespor, 12 günde 4 maça çıkacak. Sarı-siyahlı ekip, bu 4 maçın 3’ünü evinde oynayacak

Türkiye Sigorta Basketbol 1. Ligi’nde (TBL) mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, oldukça yoğun maç trafiğine giriyor. İlk 3 maçta 2 galibiyet ve 1 yenilgiyle 5. sırada yer alan sarı-siyahlı takım, 12 günde 4 zorlu maça çıkacak. Kendisinden bütçe olarak yüksek güçlü takımlarla karşı karşıya gelecek Konya BBSK, ilk olarak 6 Ekim Pazar günü saat 14.00’de sahasında Trabzonspor’u konuk edecek.

4 maçın 3’ü içerde

Büyükşehir, bu karşılaşmanın ardından hafta içi mesaisine çıkacak. Temsilcimiz, 5. haftada 10 Ekim Perşembe günü saat 18.30’da deplasmanda Süper Lig’in en büyük adaylarından Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak. Konya Büyükşehir Belediyespor, 3 gün sonra ise 6. hafta mücadelesinde 13 Ekim Pazar günü saat 15.00’te taraftarının önünde yine iddialı ekiplerden Haremspor ile karşılaşacak. Sarı-siyahlı takım, 7. hafta maçında da evinde olacak. Konya Büyükşehir Belediyespor, 18 Ekim Cuma günü evinde Bursa ekibi Finalspor ile karşılaşacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak bu maç TRT Spor Yıldız’dan ekranlara gelecek. Konya BBSK, Trabzonspor maçı mesaisine devam ediyor. Büyükşehir, dün öğleden sonra koç Volkan Ertetik yönetiminde yaptığı idmanla çalışmalarına devam etti. Büyükşehir Belediyespor, kadrosunda birçok yıldızı barındıran güçlü rakibini evinde devirerek 3’te 3 yapmanın planını yapıyor.

4.hafta başlıyor

Öte yandan Türkiye Sigorta Basketbol 1. Ligi’nde 4. hafta heyecanı da bugün başlayacak. Haftanın açılış maçında henüz yenilgi yüzü görmeyen İlab Basketbol (Sigortam.net) ile Fenerbahçe Koleji ile karşılaşacak. Saat 17.00’de başlayacak İstanbul derbisi TRT Spot Yıldız’dan canlı olarak ekranlara gelecek.