Konya Büyükşehir İyi Sinyaller Veriyor

Konya Büyükşehir İyi Sinyaller Veriyor
 Muhabir
Konya Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesinde oynadığı hazırlık maçlarında başarılı bir performans sergiledi. Sarı-siyahlı ekip, oynadığı 3 hazırlık maçını da kazanarak iyi sinyaller verdi.

Konya Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesinde oynadığı hazırlık maçlarında başarılı bir performans sergiledi. Sarı-siyahlı ekip, oynadığı 3 hazırlık maçını da kazanarak iyi sinyaller verdi.

Büyükşehir, önümüzdeki günlerde iki hazırlık maçı daha oynayacak

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde (TBL) 2024-2025 sezonu için geri sayıma geçildi. Ligde yeni sezon heyecanı 13 Eylül’de başlayacak. Takımlar yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına yoğun bir tempoda devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyespor da şu ana kadar 3 hazırlık maçına çıktı. Sarı-siyahlı ekip, Ankaragücü, Çayırova Belediyesi ve Fenerbahçe Koleji ile oynadığı hazırlık maçlarını kazandı.

Büyükşehir, ilk hazırlık maçına Ankara’da çıktı ve Süper Lig için kurulan Ankaragücü’nü 87-82 mağlup etti. Temsilcimiz, Kocaeli’nde ise iki karşılaşmaya çıktı. Konya BBSK, Çayırova Belediyesi’ni 80-76, aynı salonda oynanan diğer müsabakada da Fenerbahçe Koleji’ni 85-76 mağlup etti.

İKİ HAZIRLIK MAÇI DAHA OYNANACAK

Sarı-siyahlı ekipte özellikle Amerikalı skorer New Williams, performansıyla gelecek adına umut veriyor. Konya Büyükşehir Belediyespor’da takım kimyasının oturması adına önemli bir yol alınırken, oyuncuların performansları gelecek adına yüzleri güldürdü. Büyükşehir, önümüzdeki günlerde Ankara’da iki hazırlık maçı oynayacak ve sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayacak. Volkan Ertetik’in öğrencileri, TED Ankara Kolejliler ve OGM Ormanspor ile karşı karşıya gelecek. Büyükşehir, ilk hafta maçında deplasmanda Fenerbahçe Koleji ile kozlarını paylaşacak.

Büyükşehir’de takım kaptanı da netleşti. Konya BBSK’nın gelecek sezon kaptanlığını deneyimli oyun kurucu Barış Çağan Özkan yapacak. 2015-2016 sezonunda da Konya’da Selçuklu Belediyespor’da forma giyen Özkan, takıma Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan katılmıştı.

İç saha maçlarının oynandığı Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda da hazırlıklar tamamlandı. Konyalı basketbolseverlerin merak ettiği konuların başında gelen kombine kartlar hususunda da yönetimin çalışması olduğu, önümüzdeki günlerde bu konu hakkında da açıklamalar yapılacağı öğrenildi.