Konya BŞB 2. Lig’de devam edecek

Konya BŞB 2. Lig’de devam edecek
TVF Voleybol Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor yeni sezonda 1. Lig’de yer almayacak

TVF Voleybol Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor yeni sezonda 1. Lig’de yer almayacak. Sarı-siyahlılar yeni sezonda 1. Lig’de değil 2. Lig’de mücadele etme kararı aldı. 2. Lig’de de takım bulunan Konya Büyükşehir Belediyespor, 2022-2023 Voleybol Sezonunda Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’ne katılmama kararı aldı ve fikstür çekiminde yer almadı.

4. GRUP’TA MÜCADE EDECEK

Konya Büyükşehir Belediyespor 2022-2023 Sezonunda TVF Voleybol Erkekler 2. Lig 4. Grup’ta; Kayseri Hürriyet MTAL, Kayseri Pınarbaşı Belediyespor, Konya Pema Koleji, Yozgat Sarıkaya Belediye GSK ve Yozgat Sorgun Belediyespor takımlarıyla mücadele edecek. Sarı siyahlılar, yeni sezona evinde oynayacağı Yozgat Sarıkaya Belediye GSK maçıyla merhaba diyecek.

AYNI KULÜBÜN AYNI LİGDE 2 TAKIMI OLAMIYOR

TVF Voleybol Erkekler 2. Lig’de mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, şampiyon olsa bile, 1. Lig’de takımı olduğu için, statü gereği buraya yükselme şansı bulunmuyordu. Sarı-siyahlılar bu sezon 2. Lig’de şampiyon olarak 1. Lig’e yükselmeyi ve gelecek sezon burada güçlü, oturmuş bir kadroyla daha iyi bir şekilde mücadele etmeyi hedefliyor.