Selçuklu Yaz Spor Okulları Başvuruları devam ediyor! (Tıkla-Başvur)

Selçuklu Yaz Spor Okulları başvuruları yoğun ilgi ile devam ediyor. Peki Selçuklu Yaz Spor Okulları başvuruları nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

Selçuklu Yaz Spor Okulları 2023 başvuruları yoğun ilgi ile devam ediyor.

2022'DE 23 BİN ÇOCUĞA SPOR EĞİTİMİ

Belediyeden yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Spor Okulları çocuklarımızın erken yaşta sporla tanışmalarını sağlayarak, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine yardımcı olmayı, sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçlar. Spor Okulları, çocuklarımızın sosyalleşmesini, iletişim becerilerini geliştirmesini ve kendine güven duygusu kazanmasını sağlar.

Spor Okullarımızda yaz ve kış dönemi olmak üzere iki ayrı şekilde hizmet verilmektedir. Spor Okullarımız kapsamında 13 branşta 30 tesiste toplam 50 salonda çalışmalar yapılmakta.

Tesislerimiz standartlara uygun olup; sporcularımıza hijyenik şartlarda, teknik donanıma sahip alanlarda eğitim verilmektedir. Derslerimiz, branş antrenörleri eşliğinde yapılmaktadır. Türkiye, Avrupa ve Dünya derecesi yapan sporcularımızın çoğu Spor Okullarımızdan seçilmiştir.

2022 yılı Spor Okulu faaliyetlerinde 23.125 çocuğumuza, spor yapma imkânı sağlanmıştır."

BAŞVURULAR ONLINE YAPILACAK

2023 Yaz Spor Okulu kayıtları, 3 Mayıs tarihinde başladı. Kayıtlar kulübün web sitesi üzerinden online olarak yapılıyor.

Dersler : 19 Haziran 2023- 3 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Spor Okullarına kayıt yaptıran öğrencilerden 300TL kayıt ücreti, servisli seansları tercih eden öğrencilerden 300TL de servis ücreti alınacak. İki ve daha fazla kardeş kayıtlarında kişi başı 40TL indirim yapılıyor.

2023 SELÇUKLU YAZ SPOR OKULLARI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

2023 SELÇUKLU YAZ SPOR OKULLARI İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Konya Haber Haberleri