Minikler öyle bir şey yaptı ki gönüllüleri şaşırttılar

Yaklaşık bir aydır Konya Selçuklu Büyükbayram Ortaokulu Spor Salonu’nda depremzedeler için yardım faaliyetlerini sürdüren gönüllü ekibi çalışmalarını bitirdikleri son günde okulun öğrencileri tarafından alkışlandı

Yaklaşık bir aydır Konya Selçuklu Büyük Bayram Ortaokulu Spor Salonu’nda depremzedeler için yardım faaliyetlerini sürdüren gönüllü ekibi çalışmalarını bitirdikleri son günde okulun öğrencileri tarafından alkışlandı

Konya Selçuklu Büyükbayram Ortaokulu Spor Salonu, Konya’ya gelen ve ev kiralayan depremzede vatandaşların ev eşyası ihtiyaçlarını karşılamak üzere depo haline getirilmişti.

Depremzedelere yardım için her sabah spor salonunda toplanan gönüllüler, yardım yapmak isteyen Konyalıların yardımlarını alıp, eşyaya ihtiyacı olan depremzedelere koordineli bir şekilde dağıtım sağladı.

Yardım faaliyetlerinin son gününde ise her gün kendilerini izleyen Büyük Bayram Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından alkışlanan gönüllüler duygusal anlar yaşadı.

Konu hakkında konuşan gönüllülerden Senan Kazımoğlu, “Bir aydır gönüllü olarak buradayız. Yardım faaliyetlerine başladığımız günden beri buradaki diğer gönüllü arkadaşlarımla ve hocalarımızla elimizden geldiği kadar canla başla çalıştık. Bugün görevimizi tamamladık. Büyük Bayram Ortaokulu öğrencileri de öğretmenlerinden bugün son günümüz olduğunu öğrenmişler. İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra spor salonunun camlarına koşup bizi alkışlamaya başladılar. Bize bu şekilde teşekkür ettiler. Hepimiz çok duygulandık. İnşallah bir daha böyle felaketler yaşanmaz” ifadelerini kullandı.

Konya Haber Haberleri