Merdiven Altı Bıçakçılara Dikkat! Uzman İsim Uyardı! Kurbanınız Ziyan Olmasın...

Konya Haber:Her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu Kurban Bayramı öncesinde de bıçaklarda hem üretim hem de bileme mesaisi yoğunlaştı.

Konya Haber: Her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu Kurban Bayramı öncesinde de bıçaklarda hem üretim hem de bileme mesaisi yoğunlaştı.

Kurban Bayramı öncesinde her ilde olduğu gibi Konya’da da bıçakçıların yoğun mesaisi başladı. Taşkentli Bıçakcı Seyit Usta, konuya ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Seyit Güner, “Kurban keserken bıçağın çok keskin olması gerekiyor. Güzel kesen bıçak hayvana eziyet etmez, yüzerken ve et doğrarken rahat bir şekilde kullanılabilir. Bu dönemde merdiven altı bıçak bilenen yerlerden uzak durmalarını vatandaşlarımıza öneriyorum” ifadelerini kullandı.

MERDİVEN ALTI BIÇAKÇILARDAN UZAK DURUN!

Kurban Bayramı öncesi işleri artan ve dede mesleğini devam ettiren bıçak bileme ustası Seyit Güner, “Kurban Bayramı sebebi ile günlük işlerimizden daha yoğun bir hafta geçiriyoruz.

Bu dönemde birçok vatandaşımız ya yeni bıçak alıyor ya da eski bıçaklarını biletiyorlar. Bıçağın çok keskin olması gerekiyor.

Güzel kesen bıçak hayvana eziyet etmez, yüzerken ve et doğrarken rahat bir şekilde kullanılabilir. Vatandaşlarımızdan isteğimiz son gün bıçak biletmeye gelmesinler.

Yoğunluk sebebi ile istenilen şekilde ilgilenilemeyebilinir.

En iyisi bayram öncesinde işini güzel yapan bir ustaya yaptırsın. Merdiven altı bıçak bilenen yerlerden uzak dursunlar” açıklamalarında bulundu. •Banu Çiçekçi

Konya Haber Haberleri