Konya’da Toki Kura Çekimleri Tamamlandı! İşte Kazanan İsimler...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın TOKİ eliyle hayata geçirdiği İlk Evim İlk İş Yerim kura çekişleri devam ediyor. Dünkü çekilişlerde Konya Meram iş yeri, Konya merkez arsa ve Çumra iş yeri kuraları çekilerek hak sahipleri belirlendi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sebebiyle ertelenen TOKİ takvimi devam ediyor. İlk Evim, İlk Evim arsa ve İlk İş Yerim kuraları çekilmeye başladı. Dün yapılan çekilişlerde Konya Meram iş yeri, Konya merkez arsa ve Çumra iş yeri kuraları çekilerek hak sahipleri belirlendi.

KONYA ÇUMRA İŞ YERİ KURASINDA

30 HAK SAHİBİ BELİRLENDİ!

Konya Meram iş yeri, Konya merkez arsa ve Çumra iş yeri kuraları çekilişlerinde, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan Cumhuriyet tarihinin en büyük komut ihalesi ilk evim, ilk arsam ve ilk iş yerim projelerinde yer alan Konya Çumra işyerlerinde 50 metrekare işyeri için toplamda 18 başvuru bulunmaktadır. Bu iş yerleri için 6 hak sahibi belirlenecek sonrasında kalan başvurulardan bir yedek belirlenecektir. 100 metrekare iş yerlerinde toplamda 77 başvurumuz bulunuyor burası için 9 hak sahibi belirleyeceğiz sonrasında kalan başvurulardan bir yedek belirliyoruz, 150 metrekare işyerlerimizde toplamda 55 başvurumuz bulunmakta 3 hak sahibi belirliyoruz sonrasında kalan başvurulardan bir yedek belirleyeceğiz, 200 metrekare iş yerlerinde toplamda 113 başvurumuz bulunmakta 12 hak sahibi belirleyeceğiz sonrasında kalan başvurulardan bir yedek belirliyoruz çekilişlerimiz Ankara 15. Noter denetiminde yapılmakta, olup çekiliş sonuçları e-devlet üzerinden sorgulanabilecektir” ifadelerine yer verildi.

KONYA MERAM İŞ YERİ KURASINDA

280 HAK SAHİBİ BELİRLENDİ!

Konya Meram iş yeri, Konya merkez arsa ve Çumra iş yeri kuraları çekilişlerinde, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan Cumhuriyet tarihinin en büyük komut ihalesi ilk evim, ilk arsam ve ilk iş yerim projelerinde yer alan Konya Meram'da 50 metrekare iş yerlerine toplamda 24 iş yeri için 150 başvurunuz bulunuyor. 24 hak sahibi iş yerini belirledikten sonra kalan başvurulardan 2 yedek belirleyeceğiz. 100 metrekare 52 iş yerimiz için toplamda 246 başvuru bulunmaktadır. 52 hak sahibinin iş yerini belirledikten sonra kalan başvurulardan 5 yedek belirleyeceğiz. 150 metrekareye 36 iş yerimiz için toplamda 170 başvurumuz bulunuyor. 36 hak sahibi iş yerine belirledikten sonra kalan başvurulardan 4 yedek belirleyeceğiz 200 metrekare 168 iş yerimiz için toplamda 747 başvurumuz bulunmakta 168 hak sahibi ve iş yerinde belirledikten sonra kalan başvurulardan 17 yedek belirleyeceğiz. Çekilişlerimiz Ankara 15. Noter denetiminde yapılmakta, olup çekiliş sonuçları e-devlet üzerinden sorgulanabilecektir” açıklamaları yapıldı.

KONYA MERKEZ MÜSTAKİL ARSA

KURASINDA 4.000 HAK SAHİBİ BELİRLENDİ!

Konya Meram iş yeri, Konya merkez arsa ve Çumra iş yeri kuraları çekilişlerinde, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan Cumhuriyet tarihinin en büyük komut ihalesi ilk evim, ilk arsam ve ilk iş yerim projelerinde yer alan Konya merkezde toplamda 4.000 müstakil arsa bulunmaktadır. Başvuru toplamı toplamda 14.291’dir. 4.000 hak sahibi belirledikten sonra kalan başvuru arasından 400 yedek belirleyeceğiz. Çekilişlerimiz Ankara 15. Noter denetiminde yapılmakta, olup çekiliş sonuçları e-devlet üzerinden sorgulanabilecektir” ifadeleri kullanıldı. •Gizem Başar

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Konya Haber Haberleri