Konya’da marketler bayramda kapalı mı? İşte detaylar…

Marketlerin çalışma saatleri 2023 Kurban Bayramı öncesi merak edilmeye başladı. Zincir marketlerin açılış ve kapanış saatleri şubelere göre farklılık gösterebiliyor. İşte Konya’daki marketlerin bayramda çalışma saatleri…

2023 Kurban Bayramı’na artık saatler kaldı. Bayram hazırlıkları için alışveriş yapan vatandaşlarda tedbirli olmak için, marketlerin çalışma saatlerini öğrenmek istiyor.

Bu sebeple "Bayramda marketler açık mı?" sorusu Kurban Bayramı öncesi araştırılmaya başladı. Bizde sizler için Konya’daki zincir marketlerle konuşup çalışma saatlerini öğrendik.

İşte cevaplar…

ÇELİKKAYALAR MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

Çelikkayalar Marketler Zinciri, bayramın ilk günü kapalı olacak. Bayramın 2., 3., ve 4. günleri ise 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verecek.

AKYURT MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

Akyurt Marketler Zinciri, bayramın ilk günü kapalı olacak. Bayramın 2., 3., ve 4. günleri ise 10.00-20.30 saatleri arasında hizmet verecek.

BOZKIRLILAR MİSMAR MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

Bozkırlılar Mismar Marketler Zinciri, bayramın birinci ve ikinci günü kapalı olacak. Bayramın 3., ve 4. günleri ise 08.00-20.30 saatleri arasında hizmet verecek.

BİM, A101 VE ŞOK MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

BİM, Kurban Bayramı'nın 1 ve 2. günü kapalı olacak. Türkiye genelinde tüm mağazalar ise 30 Haziran Cuma günü yeniden hizmet vermeye başlayacak. A101, ŞOK marketlerin ise bayramın ilk günü saat 12:00'de kalan günler ise saat 09:00, 21:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam etmesi bekleniyor. •Sevim Aksoy Parlak

Konya Haber Haberleri