Konya’da Hangi, Gelinlik Ne Kadar? Konya’nın Ödüllü Gelinlikçisinden Tüyolar

Yazın gelmesi ile düğünler başladı. Her genç kızın hayali olan gelinliklerin fiyatları dudak uçuklatıyor. Peki satın almanın neredeyse imkânsız olduğu bu zamanda kiralama fiyatları ne kadar? En çok hangi modeller tercih ediliyor?

Konya’nın ödüllü gelinlikçisi Konya’nın Sesi Gazetesi’ne sizin için konuştu. Bu sene en çok hangi modeller tercih ediliyor?

HER BÜTÇEYE UYGUN

Kasr-ı Saadet Gelinlik Mağazası sahibi Çiğdem Çuhadar, “Elimizde her bütçeye uygun gelinlikler mevcut, kiralama fiyatları 3 bin TL’den başlayıp 50 bin TL’ye kadar çıkıyor” dedi.

DUBAİ VE HELEN BU SENE ÇOK SATIYOR

Dubai ve Helen tarzının bu sene çok sattığını söyleyen Çuhadar, “Benim iki çeşit müşteri kitlem var. Bir taraf çok ağır dubai tarzı tercih ediyor, diğer yarısı da helen tarzı sade gelinlikler tercih ediyor” dedi.

KAMPANYA VE PAKETLER ÇOK SIK YAPILIYOR

Her genç kızın hayali olan gelinliği giyebilmesi için sürekli kampanya ve paketler yapan Çiğdem Çuhadar bu fırsatlar sayesinde gelen müşterilerin fiyatlardan memnun olduğunu söyledi.

KAMPANYA VE PAKET İÇERİKLERİ;

Gelinlik nişanlık bindallı gelin saçı gibi daha uyguna toplu düğün paketi

%50 indirim kampanyası dönemi

Fiyatlarda indirim yapılıyor

KİRALAMALAR KAÇ GÜN OLUYOR?

Kiralama fiyatları daha uygun olduğu için genellikle kiralama yapıldığını söyleyen Çuhadar, “Müşterilerimizin kiralama fiyatları daha uygun olduğu için %90 kiralanıyor, %10 satın alınıyor. Müşterilerimiz birden çok yerde düğünü varsa ya da düğün çekimleri varsa satın almayı tercih ediyor. Bence de tekrar kullanılmayacağı için kiralamak daha mantıklı zaten kiraladığınız günler sizin için yeterli oluyor gelinlik kiralamaları genellikle 5 gün oluyor ama şehir dışı düğünlerinde 7-8 günü buluyor. Şehir içinde 2-3 günde geri getiriyorlar” dedi.

DUBAİ YENİ SEZON GELİNLİK MODELİ

Dubai Yeni Sezon Gelinlik Modeli, üzerindeki kalın işlemeleri ile kumaşa uygun bir model olmuştur. Her modele ayak uyduran etek kısmındaki sık pilelerde modelde mevcuttur. Eteğin üst kısmı, diz altına kadar sadedir. Diz altından sonrası ise aynı kalın işlemeleri ile devam etmektedir. Soft görüntüsüyle dokumaları bütünlük sağlayan bir gelinlik modeli olmuştur. Kolunda aynı işlemelerin bulunması ve boynundaki tülü de harika bir uyum içerisindedir. İşlemerinin yanında pulları da parıl parıl parlayarak göz kamaştırmaktadır. Gelinlerin istekleri üzerine özel dikimleri de mevcuttur.

HELEN YENİ SEZON GELİNLİK MODELİ

Helen gelinlikler genellikle şifon veya tül kumaştan yapılırlar. Bel kısmı dar, sırt kısmı açık, etek kısmı da işlevsel olan bu gelinlikler ne balık gelinlikler kadar dar kesimlere sahiptir ne de balo tipi gelinlikler kadar süslü ve kabarıktır. Drape kesimler, dantel detaylar bu modellerde sıklıkla kullanılır. Beyaz ve bej renkler tercih edilir. - Buse Aşcı

Konya Haber Haberleri