İlhan Palut ayrılığının perde arkasında neler var?

Konyaspor'da Teknik Direktör İlhan Palut ile yolların ayrılmasının ardından detaylarda yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor.

Konyaspor'da Teknik Direktör İlhan Palut ile yolların ayrılmasının ardından detaylarda yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor.

Konyaspor yönetimi bugün kendi arasında toplantı gerçekleştirdi ve ayrılık kararı İlhan Palut'a bu toplantının ardından bildirildi. İlhan Palut bu toplantıda yer almadı.

Konyaspor yönetimi İlhan Palut'un artık eski heyecanını yitirdiğini ve Konyaspor için enerjisinin kaybettiğini düşündüğü için böyle bir kararı aldığı öğrenildi.

Konyaspor'da dün başlayan ara transfer döneminin ardından takıma yapılacak takviyeler noktasında da fikir ayrılıklarının oluştuğu da yine gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Konyaspor'da İlhan Palut ile ilgili fesih işlemlerinin de tamamlanması için görüşmeler devam ediyor.

Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Perşembe günü saat 17.30’da Gaziantep’te Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor’da takımı bu maça altyapı antrenörlerinin çıkarması bekleniyor. Konyaspor'da teknik direktör arayışları ise başladı. Yeni teknik direktörün MKE Ankaragücü maçında takımın başında olması bekleniyor.

Konya Haber Haberleri