Yargı dizisinde başrol değişti! Kadroya giren isim tahmin edilmemişti

Kanal D ekranlarında yayımlanan Yargı dizisinde beklenmedik değişim! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki diziye yeni oyuncu geldi

Kanal D ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Yargı dizisinde beklenmedik bir değişim yaşandı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini üstlendiği diziye yeni bir oyuncu katıldı.


Dizinin hayranları uzun süredir merakla bekledikleri gelişme sonunda gerçekleşti.

Yargı dizisinin bu beklenmedik değişimi, izleyiciler arasında heyecan yaratırken, yapımcı ve yönetmen ekibinin de diziye yeni bir soluk getirmeyi hedeflediği konuşuluyor.

METİN AMİR GİTTİ YENİ BAŞROL GELDİ

Ekranların sevilen dizisi Yargı’nın yeni emniyet amiri başarılı oyuncu Sermet Yeşil oldu. Daha önce Gülümse Yeter, Kosmos, Bir Deli Sevda, Peri: Ağzı Olmayan Kız, Şubat gibi yapımlarda izlediğimiz Sermet Yeşil Yargı’nın kadrosuna dahil oldu.

YARGI'NIN SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Yargı en son 80. bölümle geçtiğimiz akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Ilgaz ve Ceylin, dava yüzünden birbirlerine düşüyorlar. Ilgaz Meltem’in babasını evden kimin öldürdüğünü bir an önce bulmaya çalışıyor. Ama aynı davayı takip eden Ceylin’in kendisinden daha çok şey bilmesi ve ondan bunları sakladığını düşünmesi onu sinirlendirmiştir. Mesleki olarak ayrıldıkları yollar, ikisinin de aralarındaki gerilimi iyice arttıracak. Yeni bir yol bulma, hayata tutunma çabası içerisindeki Osman’a yardım hiç beklemediği yerden gelir. Öte yandan Merdan’ın ise herkesten gizli, kendi planları vardır; Kadir’e sürpriz cezaevi ziyareti niyetini açığa çıkaracaktır.

Yaşam Haberleri