Ünlü sunucu Ece Üner herkesi çok üzmüştü! Ece Üner'den sevindiren haber geldi

Show TV Ana haber sunucusu Ece Üner istifa etmiş ve tv100 ekranlarına geçmişti. Ece Üner bu kanaldan da istifa edince ekrana veda etmişti. Hayranları veda kararına üzülmüş ve Ece Üner'in tekrar ekrana dönmesini istemişti. Ece Üner ekranlara geri dönüyor

Ece Üner, uzun yıllardır televizyon dünyasında başarılı bir kariyere sahip olan deneyimli bir haber sunucusudur. Son dönemde yaşanan gelişmelerle birlikte, Ece Üner'in televizyon kariyeri hayranları tarafından merakla takip ediliyor.

Bilindiği üzere, Ece Üner geçtiğimiz dönemde Ana Haber bültenini sunduğu kanaldan ayrılarak TV100 ekranlarına geçmişti. Ancak, kısa bir süre sonra TV100 kanalından da istifa eden Üner, hayranlarını üzerek ekrana veda etmişti. Bu kararın ardından, Ece Üner'in televizyon kariyerinin ne şekilde devam edeceği merak konusu olmuştu.

Gelinen noktada sevindirici bir gelişme yaşandı ve Ece Üner'in ekranlara geri döneceği duyuruldu. Üstelik, Üner'in yeni kanalı da belli oldu. Hayranları, Ece Üner'in tekrar ekranlara dönmesiyle birlikte sevindirici bir sürecin başlayacağını düşünüyor.

ECE ÜNER'İN YENİ KANALI

Haber spikeri Ece Üner’in yeni adresi Sözcü TV oldu.Konuyla ilgili olarak Sözcü TV bir açıklama yaptı.

Üner, Tv100 Ana Haber’den ayrılmıştı. Sözcü TV’nin X (eski adıyla Twitter) Üner’e ilişkin şunlar kaydedildi:

“Deneyimli Sunucu haber maratonuna Sözcü Televizyonu’nda devam edecek. Haberin en doğru, gündemin en sıcak başlıklarını ekranlara taşıyacak, interaktif içerikle memleketin sorularına yanıt arayacak.”

Yaşam Haberleri