Show TV'deki Kızılcık Şerbeti dizisinde sular durulmuyor! 2 oyuncudan veda

Show TV ekranlarında yayımlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde sular durulmuyor. İki oyuncunun yaşayacağı veda Show TV seyircilerini de hayrete düşürdü

Show TV ekranlarında yayımlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, Gold Film tarafından hazırlanan ve 28 Ekim 2022 tarihinde ilk bölümü yayımlanan bir dram dizisi olarak son dönemde dikkat çekiyor. Hakan Kırvavaç'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi, senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı gerçek bir hikayeden uyarlandı.

Takvim.com.tr'nin haberine göre; İlk bölümünden itibaren büyük ilgi gören dizi, izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor.

Dizide yer alan 2 karakter için alınan karar, izleyicileri şaşırtmış ve tepkilere yol açtı.. Bu karakterlerin yeni bölümlerde nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Oyuncu kadrosunda, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ceren Karakoç, Müjde Uzman, Feyza Civelek, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen, Aliye Uzunatağan, Serkan Tınmaz'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisine yeni sezonda ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı katılmıştı.

2 İSMİN YOLLARI AYRILIYOR

Son bölümde Alev ve Rüzgar'ın evlenmesiyle senaryo bambaşka bir yöne evrildi. Kıvılcım ve Ömer'in de boşanmasıyla izleyiciler şoka uğradı.

Sosyal medyada yer alan iddiaya göre Ömer ve Kıvılcım'dan sonra Nursema ve Umut da ayrılacak. Nursema'nın ailesi ve eşi arasında kalmaktan yorulacağı ve Umut ile anlaşamadığını fark edip evine döneceği söylentiler arasında yer alıyor.

ERTUĞRUL İLE NURSEMA EVLENECEK Mİ?

Kimi izleyiciler ise Nursema'nın Ertuğrul ile yakınlaşacağını hatta evlenme ihtimallerinin olabileceğini söylüyor. Ancak son bölümlerde Kıvılcım ve Ertuğrul'un yakınlaşması da kafaları karıştıran başka bir detay.

Yaşam Haberleri