Show TV’de bir dönem sona eriyor. Sevilen dizi final yaparak veda ediyor

Show TV’nin iddialı dizisinden hayranlarını yıkan haber geldi. Beklenmeyen kararın ardından sosyal medyada tepkiler giderek yükseliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrollerindeki Aile dizisi erken final yapıyor.

Show TV ekranlarında yayımlanan Aile dizisinden final haberi. Basında yer alan habere Show TV henüz açıklama yapmadı.

AİLE DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'yı buluşturan Aile dizisi final yaparak ekrana veda edecek.

Ensonhaber.com'daki habere göre; Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aile, ikinci sezonuyla izleyicilerin karşısına çıktı, ancak beklenen etkileşimi yakalayamadı.

Son dönemde dizide yaşanan gelişmeler seyirciyi büyük bir merak içinde bıraktı.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren geniş bir hayran kitlesi oluşturan dizi, şu anki durumuyla kafalarda soru işareti bırakıyor.

GEREKÇE REYTİNG DEĞİL

konyaninsesi.com.tr iddiaları araştırdı. Aİle dizisinin final nedeni reytingler değil. Sözleşme 30 bölümlük yapıldı ve Kıvanç Tatlıtuğ devam etmek istemiyor.

FİNAL NE ZAMAN?

Daha önce yalnızca 30 bölüm anlaşıldığı ve 30. Bölümde final yapacağı belirtilen Aile dizisinin erken final yapacağı iddia edildi.

Düşük reytinglerin ardından sosyal medyada yer alan iddialara göre, dizinin 24. bölümde final yapması bekleniyor. İddialar sonrasında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Aile, Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği, ilk bölümü 7 Mart 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta'nın yaptığı, senaryosunu Hakan Bonomo ve Ali Kobanbay ikilisinin kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Yaşam Haberleri