Puffy İpler Son Günlerin Modası Oldu!

Soğuyan havalarda ilmikleme yöntemiyle 1 gün içinde yapılan battaniyeler son günlerin trendi oldu. Battaniye modelleri arasında yerini alacak, yumuşacık duran ve yapımı çok kolay olan Puffy Bebek battaniyesi Konyalılarında vazgeçilmezi oldu.

Konya Örgü Evim İşletme Sahibi Ayşegül Küçükbakan, ‘Puffy İp’ modellerinin son günlerde yoğun ilgi gördüğünü ifade etti. Küçükbakan, “Görünümüyle puf puf olan battaniyeler oldukça ilgi görürken yanında atkı, tulum, ceket gibi çeşit çeşit örgüler yapılmaya başlandı. Bu modeller en kolay örülen el işi örgüler arasında yerini alıyor. Tığ işi ve şiş ile örmeyi bilmeyenler için çok harika bir model, bu modeli sadece parmaklarını kullanarak yapabiliyorlar” ifadelerini kullandı.

'PUFFY İPLER SON

DÖNEMDE MODA OLDU'

Puffy iplerin son günlerde moda olduğunu ifade eden Konya Örgü Evim İşletme Sahibi Ayşegül Küçükbakan, “Görünümüyle puf puf olan battaniyeler oldukça ilgi görürken yanında atkı, tulum, ceket gibi çeşit çeşit örgüler yapılmaya başlandı. Bu modeller en kolay örülen el işi örgüler arasında yerini alıyor. Tığ işi ve şiş ile örmeyi bilmeyenler için çok harika bir model, bu modeli sadece parmaklarını kullanarak yapabiliyorlar.

Puffy ip ile tığ ve şiş kullanmadan sadece parmaklarınızla bile çok güzel bir bebek battaniyesi örebilirsiniz. Müşterilerimiz son zamanlarda bu iplere ilgi göstermeye başladı. Kimileri sevdiklerine battaniye yaparken kimileri ise çocuklarına ceket, atkı vs. yapabiliyor. Kolay olmasının yanı sıra birçok model gün içerisinde kolayca bitiyor” dedi.

Yaşam Haberleri