Kuruluş Osman dizisinde üzücü veda: 2 oyuncu artık kadroda yer almayacak

ATV'de yayımlanan Kuruluş Osman dizisinin hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Dizinin kadrosunda yer alan 2 oyuncunun artık dizide yer almayacağı açıklandı.

Kuruluş Osman dizisi, Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş dönemini konu alması ve tarihi bir dönemi izleyicilere aktarmasıyla büyük ilgi görmekteydi. Ancak diziye veda edecek olan 2 oyuncunun haberi dizinin seyircilerini çok üzdü.

Türkiye'nin sevilen tarihi dizisi Kuruluş Osman'da yaprak dökümü yaşanıyor. Son dönemde dizinin kadrosunda değişikliklerin olacağına dair çeşitli dedikodular dolaşıyordu. Bu dedikoduların doğruluğu ise sonunda ortaya çıktı. Yapılan resmi açıklamaya göre, dizinin kadrosunda yer alan 2 oyuncunun artık projede yer almayacağı belirtildi.

KURULUŞ OSMAN'A VEDA ETTİLER

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; atv’nin beş sezondur ilgiyle izlenen dizi “Kuruluş Osman”ın güçlü oyunculardan oluşan kalabalık kadrosuyla da adından söz ettiriyor. Ahmet Yılmaz’ın yönettiği diziye Ebru Kocaağa (Olivia), Yulduz Rajabova (Ayça Hatun), Taner Rumeli (Hakik), Melih Çardak (Tacettin Noyan) ve Şekip Taşpınar (Gündüz) katılmıştı. Dizide şimdi de 2 flaş ayrılık yaşanacak.

Bu isimlerin sezon başında ekibe katılan etkili oyunculuklarıyla projeye güç katan usta oyuncular Mirza Bahattin Doğan ve Sevil Akı olduğu öğrenildi. Dizideki hikâyeleri biten Germiyanoğlularından Yakup Bey ile Saadet Hatun’un ardından beyliğin başına oğulları Mehmet bey (Emre Dinler) geçecek.

Yaşam Haberleri