Kanal D'nin reyting rekorları kıran İnci Taneleri dizisi hakkında sürpriz açıklama

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri'nde 'Nusret' rolünü canlandıran Rıza Kocaoğlu, reyting rekorları kıran dizi hakkında açıklamalarda bulundu

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri' adlı dizide Nusret karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu, dizi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kocaoğlu, dizinin Kanal D'de reyting rekorları kırdığını belirtirken, projenin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İnci Taneleri dizisinin Nusret’i Rıza Kocaoğlu, önceki gece Kuruçeşme'de bir mekanda yakın dostları ile birlikte doğum gününü kutladı.

Mekan çıkışı gazetecilerle sohbet eden Kocaoğlu yer aldığı İnci Taneleri dizisi hakkında da açıklamalarda bulundu.

Yeni yaşı hakkında Rıza Kocaoğlu, "45 yaşıma çok güzel bir hediye. Erkan sağ olsun çok güzel bir iş yaptık. O benim yeni yaşımın hediyesi oldu. Üç günde çekim bitirdik. 2,5 ay prova yaptık ama çekimleri üç günde hemen bitirebildik" şeklinde konuştu.

İnci Taneleri'nde Nusret karakterine hayat veren oyuncu, dizi hakkında şunları söyledi:

"Ben 20 yıldır Yılmaz (Erdoğan) ağabey ile çalışmak istiyordum."

"Şu an harika bir proje içerisinde yer alıyorum. Onlarla olduğum için çok mutluyum. Benim hikayem biraz yavaş açılıyor, biraz daha bekleyeceğiz"

SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Öte yandan Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri' adlı dizi Haziran ayında sezon finali yapacak.

Yeni bölümler ise Eylül ayında ekranda olacak.

Yaşam Haberleri