Jennifer Lopez ve Ben Affleck ilk kez poz verdi!

Geçtiğimiz temmuz ayında evlenen Hollywood'un ikonik çiftlerinden Jennifer Lopez ve Ben Affleck, gösterişli düğünlerinin ardından ilk defa evli bir çift olarak magazine poz verdi.

Şarkıcı Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, nam-ı diğer ‘Bennifer’, 17 yıl sonra tekrar bir araya gelerek geçtiğimiz Temmuz ayında dünyaevine girdi. ABD'nin Georgia eyaletindeki 8,9 milyon dolarlık malikanesinde gösterişli bir törenle evlenen ve düğün sonrası balayı görüntüleriyle sık sık gündeme gelen çift, bir etkinliğe beraber katıldı.

İLK KEZ ÇİFT POZU VERDİLER

Amerikalı moda markası Ralph Laurent’ın 2023 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu yakından izlemek için Los Angeles’ta bulunan ikili, evli bir çift olarak ilk kez beraber poz verdi.53 yaşındaki şarkıcı, etkinilkte v yaka çizgili bir elbise ve şapka tercih ederken Affleck simsiyah bir takım elbise giydi.

SORUN YAŞADIKLARI İDDİA EDİLDİ

Etkinlikte mutlu tavırlarıyla dikkat çeken çiftin balayından döndükten sonra ilişkilerinde sorun yaşamaya başladıkları öne sürülmüştü. Radar Online'a konuşan çifte yakın kaynaklar, Lopez ve Affleck'in yoğun iş programlarının yanında aileleri birleştirme stresini yönetmekte zorlandıklarını söylemişti.

Çiftin sürekli tartıştığını söyleyen bir kaynak şu ifadeleri kullandı: "Evlenmeden önce Jennifer, Ben'e karşı Oscarlık bir performans sergilemişti. Mükemmel ve uyumlu bir eş imajı yaratmıştı."Çiftin düğünü, ABD'nin Georgia eyaletindeki 8,9 milyon dolarlık bir malikanede gösterişli bir törenle gerçekleşti. Düğün fotoğraflarını paylaşan Lopez, "Bizim için bu mükemmel zamanlamaydı" demişti.

Yaşam Haberleri