İş Bankası Mart öncesinde duyurdu: Emekliye Şubata özel dev promosyon

İş Bankası, emeklilere yönelik özel bir kampanyayı duyurdu. Mart ayı öncesinde, emeklilere özel olarak sunulan bu kampanya kapsamında, maaşlarını İş Bankası'na taşıyan emekliler çeşitli avantajlardan faydalanabilecekler.

Şubat ayına özel olarak sunulan bu promosyon ile emekliler, maaşlarını İş Bankası'na taşıdıkları takdirde çeşitli avantajlar elde edecekler. Bu avantajlar arasında, özel faiz oranları, ücretsiz bankacılık hizmetleri ve diğer fırsatlar bulunmaktadır.

Emeklilere yönelik bu kampanya ile İş Bankası, müşterilerine daha fazla kolaylık ve avantaj sunmayı hedeflemektedir.

İŞ BANKASI GÜNCEL PROMOSYON KAMPANYASI

İş Bankası'nın emeklilere yönelik bu yeni ödeme planı, emeklilerin maaşlarını İş Bankası'na taşımaları durumunda ek ödemeler alabileceklerini müjdeliyor. Bu promosyon sayesinde emekliler, maaşlarını İş Bankası'na taşıyarak ek bir gelir elde etme fırsatı bulacaklar.

Emekli promosyon rakamları en çok aratılan başlıklar arasında yer alan ve pek çok emekli vatandaşın takibinde olan bir konu olurken, 2023 yılında uygulanan emekli promosyon rakamları çoğu emekliyi memnun edememişti.

İŞ BANKASI TARAFINDAN ÖDENEN ŞUBAT PROMOSYONU

3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL

3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL

7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

Yaşam Haberleri