İnci Taneleri dizisinin kadrosu değişiyor! Kadroya iki yeni oyuncu daha geldi

Yılmaz Erdoğan’ın yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisine iki yeni oyuncu daha katıldı

Yapılan duyuruya göre, dizinin kadrosuna katılan yeni isimlerle ilgili detaylar merakla bekleniyor.

Gecce.com.tr'nin haberine göre; Selim Erdoğan, ‘Reyyaz’ karakteriyle dizinin kadrosuna dahil olurken Bekir Aksoy ‘Cenk’ karakteriyle ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ne konuk oluyor.BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisi derinlikli hikayesi, ilgi çeken sahneleri ve birbirinden etkileyici oyunculuk performanslarıyla her hafta gündem oluşturmaya devam ediyor.

Diziye bu hafta dahil olan Selim Erdoğan ve Bekir Aksoy’un hayat vereceği karakterlerin hikayeyi nasıl etkileyeceği şimdiden büyük merak konusu oldu.

SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

İnci Taneleri dizisi Haziran ayında sezon finali yapacak. Haziran ayı yaklaşırken, televizyon dünyasında heyecan verici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İnci taneleri dizisi, sezon finali için geri sayıma başladı. Kanal D'nin sevilen yapımlarından biri olan İnci Taneleri, izleyicileriyle buluştuğu günden beri büyük ilgi görmekte ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı.

İnci Taneleri'nin sezon finali, izleyicileri ekran başına kilitleyecek nitelikte olacak. Dizinin hayranları, final bölümünde neler olacağını merakla beklerken, yapımcı ekip de sürprizlerle dolu bir final hazırlığında olduğunu belirtiyor.

Yaşam Haberleri