Çamaşırlarınız Daha Temiz Olması Artık Mümkün! Aslında Her Şey Bu Kadar Kolaymış…

Çamaşır makineleri kurutma makineleri gibi tüy ve pislikleri muhafaza edebilecek bir filtreye sahip değiller. Fakat yıkama esnasında yapacağınız adımlar ile çamaşırlarınızdaki kirleri temizleyen bir yöntem var. İşte ayrıntılar…

Çamaşır makineleri kurutma makineleri gibi tüy ve pislikleri muhafaza edebilecek bir filtreye sahip değiller. Fakat yıkama esnasında yapacağınız adımlar ile çamaşırlarınızdaki kirleri temizleyen bir yöntem var. Kurutma makinesi olmayanların ise yapacağı ilk adımı sizler için araştırdık. Çamaşırları yıkama esnasında birkaç tane atmanız sizler için yeterli olacaktır. Böylelikle tozlardan tutunda tüylere kadar pek çok pisliği söküp atacak.

KURTARICINIZ BİR ISLAK MENDİL KADAR YAKININIZDA!

Hemen her evde, çantalarımızda, masalarımızda bulunan ıslak mendil tam da bu konuda imdadınıza yetişecek. Çamaşırları makineye atarken makinenin içerisine 3-4 tane ıslak mendil koyup çalıştırın. Yoğun emici gücü sayesinde ıslak mendil kıyafetlerinize yapışabilecek bütün tüyleri toplayacak.

Bir de ıslak mendilin dağılma riski var ki, bunu da ortadan kaldırmak için kaliteli ıslak mendil kullanmalısınız. Evcil hayvanınızın tüylerini, unutulan peçete tüylerini hatta saçlarınızı ıslak mendilin üzerinde görünce şaşıracaksınız.

Yaşam Haberleri