“Bir Sevdadır” dizisinde değişiklik! Kötü haber herkesi şaşırttı. Daha yeni başlamıştı

TRT1’in Bozdağ Film imzalı dizisi “Bir Sevdadır” ın ilk bölümü geçen çarşamba günü seyirciyle buluştu. Dizide beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Dizinin başrolünde Feyyaz Şerifoğlu yer alıyordu

TRT1 ekranlarında yayımlanan "Bir Sevdadır" dizisi, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Ancak son zamanlarda dizi ekibinden gelen bir duyuru, hayranlar arasında heyecan yarattı. Yapılan açıklamaya göre, dizide bazı değişikliklerin olacağı ve yeni gelişmelerin izleyicilerle buluşacağı belirtildi.

TRT1’in Bozdağ Film imzalı dizisi “Bir Sevdadır” ın ilk bölümü geçen çarşamba günü seyirciyle buluşmuştu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Bir Sevdadır” dizisi uzun bir hazırlık sürecinin ardından ekrana geldi. Feyyaz Şerifoğlu (Yasin) ile Sude Zülal Güler’i (Yeşil) buluşturan dizi reytinglerde beklentiyi karşılayamadı. TRT1’de yayınlanan dizi Tüm Kişiler’de 2.17 reytingle 16., AB sosyoekonomik statüde 1.42 reytingle 18., ABC1’de ise 2.01 reytingle 15. oldu.

Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in senaryosunu 3. bölümden itibaren Özlem Aybek’e devrettiği dizinin hikâyesi yenilenecek. Bu nedenle Günay Günaydın’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin çekimlerine birkaç gün ara verildi.

Yaşam Haberleri