3 efsane diziden kötü haber! Reytingleri çakıldı, final yolu göründü

Ekranda final şoku! Star TV ekranlarında yayımlanan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerindeki Yalı Çapkını final yapabilir denmişti ancak bu iddia yalanlanmıştı. Fakat üç dizi için final yolu göründü! Gelen bilgiler çok üzücü

Gerçek Gündem'in haberine göre; Ekran macerasına büyük umutlarla başlayan üç popüler dizi, reyting yarışında bekleneni veremedi. Üç yapım da reytinglerde yerle bir olurken, yeni yılı görüp göremeyecekleri ise merak edildi.

Gazeteci ve müzisyen Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından üç diziyle ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekti. Koloğlu ön plana çıkan üç dizi reytinglerde yerle bir olduğunu yazdı.

Sina Koloğlu’nun sosyal medya hesabında, ‘Reytingler ‘star’ dinlemiyor’ başlıklı yazısında şunları yazdı

'Çok takipçisi var' ya da ‘sosyal medyada çok konuşuluyor', karşılığı ‘reyting’ olmuyorsa, pek bir işe yaramıyor. Üç örnek karşımızda. Gününü değiştiren Bambaşka Biri ilk 10’da yok. Aile dizisi AB’de ilgi görüyor ama Total izleyicide listeye giremiyor. Adım Farah zar zor ilk on içinde yer alıyor AB’de. Total izleyicide hiç yok. Bu üç dizi 2024’ün sonunu görebilecek mi?

Yaşam Haberleri