Yeni haftada Aksaray'da hava nasıl olacak? Aksaray Hava Durumu...

Yurdun önemli bir bölümü yeni haftaya yağışla girecek. Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Doğu Akdeniz civarında yer yer sağanak geçişleri görülecek. Peki Aksaray dahil diğer illerde yeni haftada hava nasıl olacak İşte detaylar...

Yurdun kuzey ve güneyinde kuvvetli yağış, doğusunda şiddetli rüzgar var. Meteoroloji, yeni haftanın ilk gününde 14 il için 'sarı uyarı' yayımladı.

Aksaray için haftalık hava durumunu yayımlandı. Kavurucu sıcakların etkili olduğu yaz döneminin ardından havalar serinlemeye başladı. Geçen hafta da ülkemizde sağanak yağışlar etkili oldu. Son günlerde ise güneşli hava hakim olmasına rağmen zaman zaman rüzgarda etkili oluyor. Peki, havalar ne zaman soğuyacak? Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte ayrıntılar…

Yağışlar özellikle Doğu Karadeniz’in kıyı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacak. Doğu Anadolu’nun doğusunda kuvvetli rüzgar olmasıyla birlikte de pazartesi günü için sarı uyarı yayınlandı, çarşambadan itibaren yurdun genelinde ise yağış beklenmiyor.

YAĞIŞLARLA SICAKLIK DA DÜŞECEK

Pazartesi günü etkili olacak yağışlarla hava sıcaklıkları da 5 ila 7 derece arasında azalacak. Hafta sonuna kadar kuzey, iç ve doğu kesimlerde sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyredecek.

AKSARAY YENİ HAFTAYA NASIL BAŞLAYACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Aksaray'a dair bir haftalık hava durumu tahmin raporu yenilendi. Yeni haftada bir hafta boyunca yağış beklenmiyor.

Sıcaklıklar mevsim normallerinde seyretmeye devam edecek.

İŞTE AKSARAY'IN BİR HAFTALIK HAVA DURUMU...

- Nurseda İnan

Etiketler: Aksaray Haber, Aksaray Haberleri, Aksaray Hava Durumu, Aksaray Belediyesi, Aksaray Son Dakika Haberleri

Türkiye Haberleri